Volkswagen planuieste sa lanseze pe piata 60 de noi modele pana in anul 2018

Volkswagen planuieste sa lanseze pe piata 60 de noi modele pana in anul 2018
Volkswagen isi doreste cu ardoare sa ajunga cea mai mare si mai importanta companie din industria auto, iar pentru a-si indeplini telul constructorul german din Wolfsburg planuieste lansarea pe piata a nu mai putin de 60 de noi automobile.
Distribuie pe Facebook

Dupa ce au dezvaluit ca planuiesc lansarea unei motorizari diesel cu 136 cai putere per litru, dar si a unei transmisii DSG cu zece rapoarte, oficialii Volkswagen anunta astazi ca firma din Wolfsburg va introduce pe piata, in urmatoarea perioada de timp, pana la 60 automobile complet noi sau versiuni imbunatatite ale unor modele deja existente.

Decizia face parte dintr-un plan mai amplu al constructorului german de a deveni cea mai mare si mai importanta companie din industria auto inainte de anul 2018. De asemenea, pentru a contracara vanzarile slabe inregistrate momentan de segmentul auto de pe continentul european, oficialii Volkswagen mai planuiesc si sa deschida pana la 1.500 de noi showroom-uri pe pietele aflate in curs de dezvoltare.

Cea mai noua lansare a constructorului german din Wolfsburg a avut loc chiar luna aceasta, in urma cu numai cateva zile, cand oficialii Volkswagen au profitat de editia din acest an a Salonului Auto de la Shanghai pentru a introduce in scena conceptul CrossBlue Coupe, un automobil care ar putea previzualiza limbajul de design pe care-l va adopta urmatoarea generatie a crossover-ului Tiguan.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Aprilie 2013