Volkswagen Polo R ar putea vedea luminita de la capatul liniei de productie

Volkswagen Polo R ar putea vedea luminita de la capatul liniei de productie
Desi cei de la Volkswagen anuntase in cursul anului trecut ca nu au de gand sa construiasca o versiune R a micului Polo, iata ca germanii par sa nu fi abandonat ideea de a oferi un astfel de model.
Distribuie pe Facebook

Dupa anuntul companiei din Wolfsburg cu privire la revenirea sa in WRC, intreaga planeta astepta cu sufletul la gura si vestirea unui viitor Polo R de strada. Germanii de la Volkswagen au infirmat pe moment toate zvonurile ce faceau referire la debutul unui astfel de model, insa iata ca lucrurile nu sunt intocmai ce par a fi. Intr-un interviu acordat britanicilor de la Autocar, un membru din conducerea companiei germane a lasat sa se inteleaga ca lansarea pe piata a modelului Volkswagen Polo R ar putea avea loc in jurul anului 2013.

Indiferent de ce motorizare va ascunde sub capota - un 1.4 TSI nu este inca exclus, versiunea de top a micului model nascut in Wolfsburg va beneficia de cel putin 200 de cai putere. Prezenta sistemului de tractiune integrala ramane momentan sub semnul intrebarii, viitorul Volkswagen Polo R urmand a adopta cel mai probabil tractiunea fata, asa cum s-a intamplat si cu hot hatch-ul Scirocco R.

La acest moment, versiunea de top a lui Volkswagen Polo este reprezentata de modelul GTI, ce se bucura de prezenta unui motor TSI de 1.4 litri si 180 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2011