Volkswagen pregateste lovitura fatala pentru Mercedes X-Class. Nemtii anunta un Amarok cu trei punti si sase roti

Volkswagen pregateste lovitura fatala pentru Mercedes X-Class. Nemtii anunta un Amarok cu trei punti si sase roti
  • Un dealer VW din Australia lucreaza la o versiune cu sase roti a lui Amarok
  • Camioneta in cauza va avea trei punti, insa tractiunea nu va fi decat 6x4
  • Proiectul companiei din Queensland anunta un motor V6 TDI cu 245 CP
Distribuie pe Facebook

Un dealer Volkswagen din Australia lucreaza alaturi de o companie locala pentru a lansa pe piata primul Amarok cu trei punti si sase roti din lume.

La doar cateva saptamani de la debutul modelului cu motor V6 de trei litri si 272 de cai putere, unui dealer Volkswagen din Australia i-a venit ideea de a lansa pe piata o varianta si mai interesanta a camionetei Amarok.

Pentru a transforma in realitate ineditul proiect, conducerea companiei Austral Volkswagen din Queensland a cerut ajutorul specialistilor Six Wheel Conversions, care a demarat deja constructia primelor prototipuri.

Viitorul Volkswagen Amarok cu trei punti si sase roti va fi disponibil la vanzare chiar inainte de sfarsitul acestui an, exclusiv intr-o configuratie cu cabina dubla si propulsor V6 TDI de 245 de cai putere.

Dupa cum sta scris si pe un exemplar de teste expus de curand, camioneta la care lucreaza dealer-ul Austral Volkswagen si compania Six Wheel Conversions va oferi inclusiv o cutie automata in opt rapoarte.

In acelasi timp, primul Volkswagen Amarok cu trei punti si sase roti din lume promite o capacitate de tractare de pana la 4.500 de kilograme, ceea ce reprezinta un plus de o tona comparativ cu modelul standard.

Totodata, masa maxima autorizata a proiectului pus la punct de un dealer Volkswagen din Australia si executat de compania locala Six Wheel Conversions va creste pana la 4.495 de kilograme.

Ajunsi la final, nu ne mai ramane decat un singur lucru de precizat despre respectivul Volkswagen Amarok cu trei punti si sase roti: va avea tractiune 6x4 si va fi disponibil la vanzare la preturi de la 79.000 de dolari.

VW Amarok 6 Wheeler

VW Amarok 6 Wheeler

VW Amarok 6 Wheeler

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze VW Amarok 6 Wheeler
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Iunie 2018