Volkswagen prezinta oficial prima sa masina construita pe o platforma de Ford. Cat costa in Romania

Volkswagen prezinta oficial prima sa masina construita pe o platforma de Ford. Cat costa in Romania
  • Volkswagen prezinta oficial prima sa masina construita pe o platforma de Ford
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu tehnologie LED. Plus aer conditionat cu reglare manuala.

Dezvaluit publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca de la inceputul verii trecute, cel mai recent Volkswagen Amarok din istorie a fost lansat de curand - chiar pe parcursul zilelor precedente, si pe piata din Romania. Disponibila la preturi care pornesc de la peste 43.840 de euro, respectiva camioneta - construita pe platforma modelului Ford Ranger, dispune, in versiunea de baza, de un motor cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.996 de centimetri cubi, pe motorina.

Acompaniata de o cutie manuala in sase rapoarte, motorizarea cu pricina livreaza - prin intermediul sistemului de tractiune integrala 4Motion, important de adaugat, o putere de 170 cai, plus un cuplu de 405 Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea, cu acceleratia la podea, in aproximativ 11.6 de secunde. Viteza de top se invarte in jurul valorii de 180 de kilometri pe ora, pe cand consumul mediu de carburant nu va depasi - dupa cate anunta fisa tehnica, 8.6 litri la 100 de kilometri.

Construit pe platforma modelului Ranger, cel mai recent Amarok din istorie dispune - in varianta de baza, si de o echipare standard generoasa. Care cuprinde inclusiv o pereche de faruri cu tehnologie LED, un set de jante pe 17 inch - sculptate din aliaj, senzori de parcare fata si spate, instrumente de bord digitale, insotite de un ecran de 20.3 centimetri, tapiterie realizata din stofa, camera video pentru marsarier, aer conditionat cu reglare manuala, asistent pentru mentinerea benzii.

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok in Romania

Construit pe platforma actualului Ranger, cel mai recent Amarok din istorie poate fi comandat - pe piata din Romania, si intr-o varianta 2.0 TDI de 205 CP, plus 500 Nm. Livrarea valorilor respective se face - si de aceasta data, prin intermediul sistemului de tractiune integrala 4Motion, cu mentiunea ca viitorii clienti vor avea la dispozitie, daca vine vorba despre cutia de viteze, doua optiuni diferite, manualei despre care discutan anterior anterior alaturandu-i-se o automata cu zece rapoarte.

Asa se face ca, in functie de cum arata configuratia finala, problema sprintului de la 0 la 100 km/h isi gaseste rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, fie 10.6 sau 10.5 secunde, ambele modele atingand mai apoi o viteza de top, mai mult sau mai putin surprinzator, de 180 km/h. Cat despre consumul mediu de carburant, ei bine, fisa cu specificatii de ordin tehnic anunta un 9.1% pentru versiunea manuala si un 8.7% daca cumparatorul a optat pentru automata.

Intr-un final, repectiva camioneta - construita pe platforma modelului Ford Ranger, a mai pregatit si un propulsor in sase cilindri, cu capacitatea de 2.993 de centimetri cubi, pe motorina. Oferita alaturi de o cutie automata cu zece rapoarte, unitatea cu pricina livreaza - prin intermediul sistemului de tractiune integrala 4Motion, 241 de cai putere si 600 de Newton-Metri, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea - cu acceleratia la podea, in fix 8.8 secunde, viteza de top fiind, din nou de 180 de kilometri pe ora.

Cel mai recent Volkswagen Amarok se vinde - pe piata din Romania, in patru niveluri diferite de echipare, precum Life, Style, PanAmericana si Aventura. Anumite variante dispun - in standard, de dotari demne de o masina de lux, precum faruri cu matrice de LED-uri, stopuri cu tehnologie LED, display central de 30.5 centimetri, scaune cu actionare electrica, tapiterie din piele, boxe Harman Kardon.

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze Volkswagen Amarok
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2023