Volkswagen publica primele detalii oficiale despre noul Touareg. "Va vira si cu rotile spate"

Volkswagen publica primele detalii oficiale despre noul Touareg. "Va vira si cu rotile spate"
  • Volkswagen publica primele detalii despre noul Touareg
  • SUV-ul promite unul dintre cele mai mari cockpit-uri digitale din segment
  • Pachetul tehnologic cuprinde si directia integrala
Distribuie pe Facebook

Chiar daca au mai ramas aproximativ sase saptamani pana la premiera publica a noului Touareg, nemtii de la Volkswagen nu pierd deloc vremea si publica inca de astazi primele detalii oficiale cu privire la urmatoarea generatie a SUV-ului.

Unul dintre cele mai asteptate modele ale anului 2018, noul Volkswagen Touareg va fi prezentat in fata lumii intregi la data de 23 martie, cu ocazia unui eveniment special organizat in Beijing, China.

Informatia a fost publicata in urma cu doar cateva momente chiar de catre oficialii producatorului german de automobile, care au oferit si alte detalii cu privire la urmatoarea generatie a SUV-ului.

Printre acestea s-au strecurat si mai multe afirmatii extrem de interesante, unele despre cum clientii vor fi intampinati de unul dintre cele mai mari cockpit-uri digitale din segment, Innovision Cockpit.

Totodata, Volkswagen a mai dezvaluit ca cea de-a treia generatie a lui Touareg va beneficia inclusiv de suspensie pe aer si chiar un sistem de directie integrala, disponibil in premiera absoluta.

Lipsesc in continuare informatiile oficiale cu privire la motorizarile SUV-ului german, drept pentru care vom readuce in prim plan zvonurile potrivit carora oferta initiala va cuprinde trei unitati.

Este vorba, mai precis, despre doua propulsoare V6 si unul cu numai patru cilindri, marea batalie urmand a se da intre un diesel de trei litri, un benzinar cu aceeasi capacitate cilindrica si un 2.0 benzina.

Ulterior, noul Volkswagen Touareg ar putea fi comercializat si intr-o versiune V8 TDI, dar si in compania unui sistem de propulsie hibrid; ori, mai sustin anumite voci, a unui motor VR6 turbo.

Cea de-a treia generatie a SUV-ului german va adopta la baza platforma modulara MLB Evo, folosita in prezent si de modele precum Audi Q7, Bentley Bentayga sau chiar Lamborghini Urus.

Volkswagen Touareg - Prima schita

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2018