Volkswagen Tiguan va primi o versiune Allspace

Volkswagen Tiguan va primi o versiune Allspace
  • Volkswagen-ul Tiguan va primi o versiune Allspace
  • Aceasta va fi prezentata in cadrul Salonului Auto de la Detroit
  • SUV-ul a primit un ampatament mai mare cu 11 centimetri
Distribuie pe Facebook

Potrivit unui comunicat de presa, Volkswagen-ul Tiguan va primi in ianuare o versiune Allspace cu ampatament marit si pana la 7 locuri. Aceasta va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

In ultima perioada, nemtii la Volkswagen sunt pusi pe lansarea SUV-urilor de mari dimensiuni si pe dezvoltarea unor versiuni noi pentru cele actuale. Asadar, dupa debutul noului Atlas pe pietele din SUA si China, constructorul german de automobile este pregatit sa prezinte Tiguan Allspace.

Cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel, micul Tiguan va beneficia de un ampatament marit cu 11 centimetri pentru a oferi mai mult spatiu la interior, dar si de o gama atractiva de echipari.

2017 Volkswagen Tiguan Allspace

Noul Volkswagen Tiguan Allspace va putea gazdui pana la 7 pasageri, iar in Statele Unite si China va fi cunoscut in continuare drept "Tiguan". In ceea ce priveste gama de motorizari, producatorul din Wolfsburg a fost sarac in declaratii, astfel ca cel mai probabil aceasta noua versiune va imprumuta propulsoarele modelului clasic.

Deocamdata, Volkswagen a publicat doar doua schite ale acestui nou model, cu ajutorul carora ne putem face o idee despre detaliile exterioare cu care acesta isi va convinge clientii sa-l aleaga in detrimentul celorlalte SUV-uri din aceeasi clasa.

2017 Volkswagen Tiguan Allspace

Asa cum spuneam, debutul este programat pentru inceputul anului viitor, mai exact intre 9-10 ianuarie, astfel ca pana atunci vor iesi la suprafata mai multe informatii despre noul Tiguan Allspace, si cu siguranta o serie de fotografii, fie ele spion sau oficiale.

In ceea ce-l priveste pe celalalt SUV de mari dimensiuni al nemtilor, modelul Atlas are sanse mari sa fie disponibil si pe pietele din Europa. Daca se va intampla acest lucru, cel mai mare model din gama constructorului german de automobile ar putea veni impreuna cu un motor diesel de 2.0 litri si 193 de cai putere.

2017 Volkswagen Tiguan Allspace

2017 Volkswagen Tiguan Allspace

2017 Volkswagen Tiguan Allspace

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze 2017 Volkswagen Tiguan Allspace
mai multe