Volkswagen-ul up! creste in inaltime. Nemtii au publicat preturile pentru noul Cross up!

Volkswagen-ul up! creste in inaltime. Nemtii au publicat preturile pentru noul Cross up!
  • Clientii pot comanda deja noul Volkswagen Cross up!
  • Acesta vine cu o garda la sol mai inalta decat versiunea standard
  • Lista de dotari standard include tapiterie din piele, lumini ambientale portocalii si scaune cu design "Cross"
Distribuie pe Facebook

Constructorul german a declarat deschisa sesiunea de comenzi pentru noul Cross up!. Varianta ceva mai inaltata a citadinei vine echipata corespunzator pentru "orice conditie meteo" si are un pret de pornire nu tocmai mic.

Dupa lansarea SUV-ului cu 7 locuri destinat exclusiv pietei din Statele Unite si China, nemtii de la Volkswagen si-au intors din nou atentia inspre Europa, acolo unde tocmai au dat unda verde comenzilor pentru Cross up!.

Bine-cunoscutul model vine "perfect echipat pentru orice conditie meteo", dupa cum sustin oficialii Volkswagen, si cu o garda la sol cu 15 milimetri mai mare decat versiunea standard. Lista de noutati include o suspensie care se descurca bine atat pe asfalt cat si inafara lui, un design al barelor fata si spate caracteristic gamei "Cross", desenul schimbat al farurilor fata, capacele oglinzilor vopsite in culori contrastante, jante din aliaj pe 16 inch si ornamentul cromat al luminilor de ceata.

Acestora li se adauga trei noi nuante exterioare, Savanna Gold, Blueberry Metallic si Coral Red Uni, dar si un habitaclu imbracat in piele, partea de sus a bordului vopsita in aceeasi culoare ca si exteriorul masinii, scaune cu design "Cross" si nu in ultimul rand, lumina ambientala portocalie.

Clientii vor avea la dispozitie o singura motorizare, reprezentata de propulsorul de 1.0 litru in trei cilindri. Acesta vine in doua configuratii de putere: de 74 de cai, cu injectie multi-point, si de 89 de cai putere, care beneficiaza de un turbo si de un sistem de injectie directa. Atunci cand este echipat cu acesta din urma, noul Volkswagen Cross up! accelereaza de la 0 la 100 de km/h in 10.8 secunde.

Deocamdata, constructorul german de automobile a facut publice doar preturile pentru piata locala, acolo unde Cross up! are un pret de pornire de 14.250 de euro.

Distribuie pe Facebook
mai multe