Volkswagen vrea o felie si din acest tort. Compania germana a lansat propriul sau pachet de tuning pentru Golf VII

  • Volkswagen anunta diverse optiuni de performanta pentru Golf R
  • Clientii pot opta pentru noi frane si evacuare Akrapovic
  • Nemtii ofera inclusiv cateva imbunatatiri de ordin estetic
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning destinat ultimei generatii a legendarului Golf nu vine de la ABT, Oettinger sau MTM, ci chiar... de la Volkswagen.

Trecut de curand printr-un facelift, celebrul Volkswagen Golf R este acum mai puternic ca oricand. Multumita unor modificari operate la motor, hot-hatch-ul german dezvolta acum o putere maxima de 310 CP.

Vestile bune continua la nivelul performantelor. In versiunea de top - iar acum ne referim la modelul echipat cu transmisia DSG in sapte rapoarte, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat pana la 4.6 secunde.

Si cu toate acestea, vor exista in continuare si cativa clienti nemultumiti de reteta noului Golf R Facelift. Pentru ei, Volkswagen a pregatit un pachet de tuning extrem de special, care promite sa imbunatateasca anumite aspecte.

Un prim exemplu il reprezinta sunetul unitatii 2.0 TSI. Solutia oferita de hot-hatch-ul german consta intr-un sistem de evacuare de la Akrapovic, realizat din titan pentru a reduce greutatea cu sapte kilograme comparativ cu cel stock.

Apoi, inginerii Volkswagen s-au pus pe dezvoltat noi discuri de franare. Drept urmare, clientii care opteaza pentru acest sistem imbunatatit nu doar ca vor opri mai repede ca inainte, insa vor conduce si un Golf R cu doua kilograme mai usor.

Pentru cativa bani in plus, hot-hatch-ul german mai ofera si jante pe 19 inch cu design Spielberg, plus un eleron restilizat pentru plafon. Clientii au, de asemenea, inclusiv posibilitatea de a opta pentru ridica limitei de viteza.

Volkswagen Golf R cu evacuare Akrapovic

Volkswagen Golf R cu evacuare Akrapovic

Volkswagen Golf R cu evacuare Akrapovic

Volkswagen Golf R cu evacuare Akrapovic

Volkswagen Golf R cu evacuare Akrapovic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Volkswagen Golf R cu evacuare Akrapovic
mai multe