Volvo a pierdut pe internet mai multe poze cu noua masina a companiei. Arata ca un concept car, dar va fi produsa in serie

Volvo a pierdut pe internet mai multe poze cu noua masina a companiei. Arata ca un concept car, dar va fi produsa in serie
  • Primele fotografii oficiale ale noului Volvo XC40 au ajuns pe internet
  • Crossover-ul suedez preia aproape neschimbat design-ul conceptului 40.1
  • Gama de motorizari va cuprinde inclusiv un benzinar turbo de 1.5 litri
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu va debuta oficial mai devreme de 21 septembrie, cea mai noua masina de la Volvo a ramas fara secrete. Si totul din cauza mai multor fotografii 'pierdute' pe internet de catre oficialii companiei suedeze.

Spre deosebire de companiile germane cu care concureaza direct pentru banii clientilor, Volvo a ales sa nu participe la editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt.

Pentru a nu pierde insa teren in fata celor de la Audi, BMW si Mercedes, producatorul suedez organizeaza la sfarsitul saptamanii viitoare un eveniment special pentru lansarea unui nou model.

Este vorba, mai precis, despre o versiune de productie a conceptului 40.1 prezentat cu aproximativ 16 luni in urma, in mai 2016, care va rivaliza crossovere precum X2 sau Q2, printre altele.

Volvo XC40 - Primele poze

Volvo XC40 - Primele poze

Cunoscut sub denumirea de XC40, respectivul autoturism a pierdut in cursul zilei de astazi cateva dintre pretioasele sale secrete estetice, 'multumita' catorva imagini oficiale ajunse pe internet.

Drept urmare, nu mai este nevoie de asteptam data de 21 septembrie pentru spune ca noul model de la Volvo va pastra o buna parte din liniile si formele exterioare ale conceptului 40.1.

Ori ca interiorul va imprumuta aspectul ultimelor generatii de XC60 si XC90, astfel ca privirile pasagerilor vor 'zbura' si de-aceasta data catre tableta amplasata in partea superioada a bordului.

La nivel tehnic, viitorul XC40 se va lauda cu onoarea de a fi prima creatie a suedezilor construita pe platforma Compact Modular Architecture, platforma impartita cu compania mama Geely.

Volvo XC40 - Primele poze

Acum, daca vine vorba despre gama de motorizari, nu putem aduce in discutie decat cateva zvonuri care vorbesc despre posibilitatea includerii in oferta si a unui benzinar turbo de 1.5 litri.

Respectiva unitate in trei cilindri ar putea fi oferita, de asemenea, si in combinatie cu un motor electric, intr-o varianta Twin Engine, potrivit informatiilor neoficiale disponibile la acest moment.

Toate detaliile cu privire la versiunea de productie a conceptului 40.1 - de ordin tehnic, estetic si, nu in ultimul rand, tehnologc - le vom afla direct de la Volvo, cel mai tarziu la sfarsitul saptamanii viitoare.

Volvo XC40 - Primele poze

Volvo XC40 - Primele poze

Volvo XC40 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze Volvo XC40 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2017