Volvo dezvaluie noile si specialele S80 Executive & V70 R-Design

Volvo dezvaluie noile si specialele S80 Executive & V70 R-Design
Imediat dupa ce au anuntat ca vor oferi pana la 325 cai putere si 480 Nm pentru modele S60, respectiv XC60 R Design, suedezii de la Volvo au pregatit o noua surpriza pentru fanii marcii: doua noi editii speciale ce vin sub forma modelelor S80 Executive si V70 R-Design.
Distribuie pe Facebook
In cazul in care planuiesti achizitionarea unei limuzine prestigioase, noul Volvo S80 Executive reprezinta fara doar si poate una dintre acele alegeri pe care trebuie sa le iei in calcul. Considerat a fi cel mai exclusivist sedan oferit in prezent de constructorul suedez, S80 Executive nu face compromisuri la lux sau calitate si se bucura de prezenta unor dotari de top precum scaune din piele ventilate si cu functie de masaj, acompaniate optional de un frigider pozitionat in bancheta spate si pahare de sampanie. De asemenea, insertiile de piele continua la nivelul usilor si a partii superioare a bordului, viitorii pasageri urmand a fi invitati sa aprecieze si accentele de aluminiu contrastate de elementele din lemn masiv.

Volvo dezvaluie noile si specialele S80 Executive, respectiv V70 R-Design

Referitor la V70 R-Design, noul model al suedezilor de la Volvo se va remarca in special printr-un kit aerodinamic subtil, compus din prelungiri pentru spoilere si oglinzi finisate intr-o nuanta argintie. De asemenea, observam si prezenta unor noi praguri laterale ce dau nastere unui aspect dinamic, atingerea finala fiind insa adusa de jantele cu design unic, ce masoara 18 inci. In ceea ce priveste interiorul, aceasta noua versiune speciala este livrata la pachet cu scaune sport imbracate in piele neagra, lista cu ingrediente magice continuand cu volanul in trei spite si accentele de aluminiu prezente la nivelul consolei centrale.

Volvo dezvaluie noile si specialele S80 Executive, respectiv V70 R-Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volvo S80 Executive
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Mai 2011