Volvo prezinta oficial noul V60 Cross Country

Volvo prezinta oficial noul V60 Cross Country
  • Volvo prezinta noul V60 Cross Country
  • Modelul are o garda la sol marita cu 60 mm
  • Tractiune integrala este oferita pe o singura motorizare
Distribuie pe Facebook

Dornic de aventura, insa deloc interesat sa te "lupti" cu dimensiunile neprietenoase ale unui SUV? Volvo are solutia: noul V60 Cross Country, care reuseste sa imbine practicabilitatea si utilitatea intr-unul dintre cele mai atragatoare pachete ale momentului.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Los Angeles Auto Show, eveniment ce se desfasoara in perioada 21 - 30 noiembrie, noul Volvo V60 Cross Country propune o reteta similara celei adoptate de modelele Opel Insignia Country si Volkswagen Passat Alltrack, modele cu care automobilul suedez va intra, de altfel, in competitie directa.

Volvo V60 Cross CountryVolvo V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country

Pentru a iesi castigator din acest duel, noul Volvo V60 Cross Country a fost echipat cu o garda la sol marita, cei 65 de milimetri in plus comparativ cu versiunea standard fiind cel mai probabil arhisuficienti pentru ca automobilul suedez sa depaseasca toate obstacolele. Asta in cazul in care sistemul de tractiune fata oferit alaturi de motorizarile in patru cilindri nu va avea cumva probleme in a tine pasul cu provocarile inaintate de terenul pe care se ruleaza.

Din fericire pentru cei dornici de aventuri nemarginite, noul Volvo V60 Cross Country va dispune si de o varianta dotata cu tractiune integrala, a care propulsie este asigurata de unitatea D4 in cinci cilindri. Ramane totusi de vazut daca inginerii suedezi vor interveni la nivelul valorilor maxime sau cei 181 CP si 420 Nm produsi de motorul turbodiesel de 2.4 litri in cazul break-ului V60 vor ramane neschimbati.

Conform informatiilor oficiale disponibile la acest moment, noul V60 Cross Country va ajunge in showroom-urile Volvo de pe Batranul Continent incepand cu prima parte a anului 2015, la pachet cu scuturi pentru spoilerele fata si spate, respectiv extensii pentru aripile laterale, jante pe 18 sau 19 inch si evacuare dubla. Asta la nivel de exterior. La nivel de interior, lista cu atractii principale include scaune sport, piele in doua culori si cusaturi contrastante.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volvo V60 Cross Country
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2014