Volvo V90 Cross Country arata demential, dar are un pret pe masura in Romania: de la 45.686 Euro + TVA

  • Disponibila si varianta V90 Cross Country PRO
  • Motoare de pana la 320 cp pentru varianta pe benzina
  • Diesel de 190 si 235 cp, motor de 2.0 litri
Distribuie pe Facebook

Noul break cu garda la sol mare si tractiune 4x4 de la Volvo este disponibil si in Romania. V90 Cross Country are un pret de pornire de 45.686 Euro + TVA si vine doar cu motorizari de 2.0 litri.

Începând cu luna martie 2017 noul model V90 Cross Country este disponibil la dealerii autorizați din țară la un preț pornind de la 45.686 Euro + TVA. Cel mai recent model V90 Cross Country aduce o serie de modificări atât la nivel de design, cât și la nivel de performanță și tehnologie, reușind să creeze o îmbinare armonioasă a celor trei componente.

Design-ul noului V90 Cross Country a fost creat astfel încât să reflecte personalitatea și stilul de viață a celui care o conduce, aventuros și elegant, în același timp, prin linii armonioase, luxoase, capabil s se adapteze la orice drum și vreme.

Jantele de mari dimensiuni și garda la sol înaltă sunt concepute să ofere siguranță și adaptare instantă la orice condiții de drum, în timp ce ornamentele frontale și extensiile aripilor de culoare negră (sau într-o culoare asortată) se îmbină perfect cu barele de protecție, completând aspectul robust și totodată elegant al noului model.

Volvo V90 Cross Country

Ca o confirmare a atuurilor de design, elementele de perfomanță pe care le aduce noul V90 Cross Country se concentrează pe asistența la coborârea pantelor și tracţiunea integrală, și pe opțiunile de condus adaptate fiecărui stil în parte în baza unor moduri presetate - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road, sau pe setări personalizate atunci când șoferul optează pentru comutarea pe modul Individual.

Noul V90 CC oferă motorizări superioare de 2 litri ce au la baza tehnologiile DRIVE-E - Motorină cu puteri de 190 și 235 CP iar motorizări benzină de 254 și respectiv 320 cp pentru T6 AWD AT8. Sunt disponibile două versiuni de vânzare Cross Country și Cross Country PRO

Noul V90 Cross Country include un standard de dotări foarte bogat precum :
Tapițerie piele Moritz
Instrumente de bord cu afișaj digital 8”
Keyless drive
Jante aliaj 18”, 5 spițe duble , Silver Bright, 235/55 R18
Ornamente interioare lemn „Black Walnut“ (consolă/uși)
Faruri cu tehnologie LED Active High Beam (on/off)
Senzori de parcare cu avertizare sonoră spate

Volvo V90 Cross Country

City-Safety - funcționalitate de co-pilotaj care oferă atenționări în caz de pericol și autofrânări pentru evitarea accidentelor. Poate detecta pietoni, cicliști și animale mari.

Sistemul Pilot Assist - virează ușor pentru a menține mașina încadrată corespunzător pe bandă la viteze de până la 130km/h și include pilot automat adaptiv cu functie de p[strare a distantei față de mașina din față

Varianta Cross Country PRO include suplimentar:
Jante aliaj 19“, 5 spițe duble, Black Diamont Cut, 235/50 R19
Instrumente de bord cu afișaj digital (12.3“), Full Graphical Instrument Cluster
Setări pentru reglarea modului de condus Comfort/ECO/ Dynamic / Individual
Tapițerie piele Agnes Nappa, scaune Comfort
Telecomandă cheie îmbrăcată în piele
Lumini ceață integrate în spoiler față
Scaun șofer cu memorie
Scaune față cu reglaj electric
Praguri interioare uși din aluminiu, cu iluminare logo „VOLVO“

Volvo V90 Cross Country

La nivel de tehnologie V90 Cross Country vine echipat cu o serie de sisteme concepute pentru creșterea plăcerii de a conduce în sincron cu elementele de siguranță pentru mediul înconjurător:

Sistemele Sensus - În combinație cu instrumentele de bord digitale și cu sistemul opțional Head-Up Display primești în orice moment informația de care ai nevoie și ești în permanență în deplin control.

IntelliSafe - Utilizând o serie de senzori și controlând toate sistemele electronice de siguranță și de asistență, IntelliSafe te ajută să conduci mai relaxat și, cel mai important, te ajută să fii în siguranță.

Volvo V90 Cross Country

Drive-E - Noile noastre motorizări Drive-E aduc un plus de dinamism, reușind în același timp să ofere un consum mai mic de carburant și să limiteze emisiile poluante.

Plafon panoramic - Construit din sticlă laminată, acest plafon asigură o atmosferă luminoasă și prietenoasă pentru întreg interiorul, dar oferă și protecție împotriva razelor solare pentru a menține temperatura optimă în interiorul noului model.

IntelliSafe Surround ține cont de traficul din jurul tău bazându-se pe 3 componente: Blind Spot Information System (BLIS) – sistem de monitorizare și averizare pentru unghiul mort, Lane Change Merge Aid (LCMA) – sistem de monitorizare pentru schimbarea benzii de rulare, Cross Traffic Alert (CTA) – sistem de alertă în trafic.

Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Volvo V90 Cross Country
mai multe