Vrei un SUV pur-sange de la Renault? Noua generatie Koleos se intoarce in Romania

Vrei un SUV pur-sange de la Renault? Noua generatie Koleos se intoarce in Romania
  • Renault Koleos este disponibil din nou in Romania
  • Acesta vine cu trei niveluri de echipare
  • Gama de propulsoare include o singura unitate diesel de 2.0 litri
Distribuie pe Facebook

Renault a anuntat ca cel mai mare SUV din gama actuala este disponibil si in Romania. Koleos a fost prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Paris din toamna anului trecut.

In ultima vreme, modelul Kadjar a luat-o pe o panta descendenta in ceea ce priveste vanzarile, atat in Europa cat si in Romania. Pentru a salva cat de cat situatia, constructorul din Hexagon a anuntat ca cel mai mare SUV din gama, modelul Koleos, se intoarce in Romania, dupa o pauza destul de lunga.

Renault Koleos

Acesta a fost prezentat in toamna anului trecut la Paris, unde s-a evidentiat rapid multumita noii infatisari, profilului atletic, liniilor clare, farurilor LED Pure Vision, ampatamentului de 2,71 metri si lungimii totale de 4,67 metri.

Renault Koleos

Imbunatatirile continua si la interior acolo unde ne lovim de un confort sporit si de mai multe caracteristici regasite de obicei in gama premium. Printre acestea regasim scaunele fata cu masaj, incalzite si ventilate, o cotiera glisanta, incalzire pentru scaunele spate sau sistemul de infotainment R-LINK 2 cu display touchscreen.

Renault Koleos

La noi in tara, Koleos vine cu cele trei niveluri de echipare cu care ne-am obisnuit deja, Life, Zen si Intens, si cu o singura motorizare. Este vorba despre unitatea de 2.0 litri dCi de 175 de cai putere, asociata unei transmisii automate X-Tronic. In ciuda acestei oferte relativ "sarace", tractiunea oferita este atat cea integrala, cat si cea pe puntea fata.

Renault Koleos

Cea mai ieftina varianta pleaca de la 30.500 de euro cu TVA inclus si este reprezentata de nivelul de echipare Life, cu motorizarea mai sus mentionata si cu tractiune 4x2. Lista de dotari standard in cazul acestei versiuni este una cuprinzatoare si include printre altele ABS, ESP, pilot automat, sase airbaguri, senzori de presiuni in pneuri, instrumente de bord digitale, start-stop, aer conditionat, senzori de parcare spate, patru geamuri electrice sau lumini de zi LED.

Renault Koleos

Echiparea intermediara Zen, care include si tractiunea 4x4 pleaca de la 33.500 de euro, iar varful de gama cu pachetul Intens, costa de la 37.500 de euro in sus. Noul Renault Koleos va avea de furca cu rivalii din segment, care nu sunt deloc putini, insa are pachetul necesar pentru a-i infrunta de pe pozitii egale.

Renault Koleos

Renault Koleos

Renault Koleos

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Renault Koleos
mai multe