VW anunta un facelift pentru Polo. Cum arata noul model

VW anunta un facelift pentru Polo. Cum arata noul model
  • Volkswagen a dezvaluit primele imagini ale noului Polo Facelift
  • Debutul oficial va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Geneva
  • Gama de motorizari include numeroase unitati echipate cu trei cilindri
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Volkswagen au dezvaluit astazi primele detalii si fotografii ale noului Polo Facelift. Modelul va debuta in premiera mondiala la inceputul lunii martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Introdusa pe piata in urma cu aproximativ cinci ani, actuala generatie a modelului Volkswagen Polo a primit numeroase imbunatatiri pentru a celebra mijlocul carierei sale, facelift-ul aplicat de germani observandu-se cel mai bine la nivel la nivel de gama de motorizari. Altfel spus, viitorii cumparatori vor putea opta acum pentru douna noi propulsoare cu trei cilindri, dintre care unul pe benzina - 1.0 TSI de 90 CP, si unul pe motorina, de 1.4 litri, disponibil atat intr-o versiune de 75, cat si intr-o varianta de 90 cai putere.

Volkswagen Polo Facelift

Volkswagen Polo FaceliftVolkswagen Polo Facelift

De asemenea, tot la nivel de motoare, lista cu optiuni mai include si un 1.0 MPI de 60 sau 75 cai putere, dar si un 1.2 TSI cu 90 sau 110 cai putere. Pentru cei care cauta un maximum de eficienta, germanii de la Volkswagen ofera noul Polo Facelift in compania unei unitati de 1.4 litri si 150 cai putere dotata cu tehnologia de dezactivare a cilindrilor (doi din patru), in timp ce iubitorii de performanta vor avea la dispozitie si de-aceasta data un model Polo GTI - model care va sosi insa pe piata abia anul viitor, dar care promite un plus de putere in schimbul asteptarii.

Volkswagen Polo Facelift

Volkswagen Polo FaceliftVolkswagen Polo Facelift

Daca schimbarile sunt vizibile la nivel tehnic si tehnologic, ei bine... nu acelasi lucru se poate spune si la nivel estetic. Spre deosebire de actuala versiune, varianta imbunatatita a modelului Volkswagen Polo iese in evidenta doar prin cateva mici modificari operate spoilerelor fata si spate, respetiv noi jante - cu dimensiuni cuprinse intre 15 - 17 inci, sau LED-uri pentru blocurile optice frontale, in timp ce interiorul vine la pachet cu o consola centrala usor revizuita.

Volkswagen Polo Facelift

Volkswagen Polo FaceliftVolkswagen Polo Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Volkswagen Polo Facelift
mai multe