VW Golf R Variant: 300 CP pentru cel mai sportiv break compact din lume

VW Golf R Variant: 300 CP pentru cel mai sportiv break compact din lume
  • Volkswagen a dezvaluit astazi noul Golf R Variant
  • Break-ul german ofera un 2.0 turbo de 300 CP
  • Alte dotari includ cutie DSG si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Surprins in nenumarate filme si fotografii spion, noul Volkswagen Golf R Variant ni se dezvaluie astazi in toata splendoarea sa, in primele imagini si informatii oficiale.

Debutand public cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles desfasurat in perioada 21 - 30 noiembrie, cel mai sportiv break de clasa compacta al momentului aduce in prim plan o motorizare turbo de doi litri, capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 300 CP si 380 Nm.

O transmisie DSG cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala 4Motion completeaza meniul cu echipamente livrate in standard, lista cu atractii principale culminand cu acceleratia de la 0 la 100 km/h ce se realizeaza in 5.1 secunde. Pentru colectionarii de cifre si numere, tinem sa precizam si ca viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant se invarte in jurul valorii de 7.0 litri la 100 kilometri.

Volkswagen Golf R VariantVolkswagen Golf R Variant

Alte detalii includ suspensie sport, mai joasa cu aproximativ 20 de milimetri comparativ cu modelul standard, respectiv sistem de franare de inalta performanta, dotat cu discuri supradimensionate. Deloc surprinzator, cei care cauta un plus de sportivitate tehnica au la dispozitie, in mod optional, si un sasiu ajustabil DCC.

Pe plan estetic, noul Volkswagen Golf R Variant iese in evidenta printr-o sumedenie de elemente agresiv-stilizate, prizele uriase ce caracterizeaza spoilerul fata, difuzorul proeminent din echiparea spoilerului spate si jantele din aliaj in cinci spite numarandu-se printre cele mai remarcabile detalii ale exteriorului. La nivel de interior, volanul in trei spite cu o parte inferioara plata si scaunele sport imbracate in piele ce imita fibra de carbon reprezinta principalele atractii.

Informatiile oficiale se opresc pentru moment aici, astfel ca pentru pretul de achizitie si disponibilitatea celui mai sportiv break de clasa compacta al momentului va mai trebui sa asteptam o buna perioada de timp.

Volkswagen Golf R Variant

Volkswagen Golf R Variant

Volkswagen Golf R Variant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Volkswagen Golf R Variant
mai multe