VW lanseaza masina asteptata de fanii TDI. Fa cunostinta cu noul Golf 8 GTD

VW lanseaza masina asteptata de fanii TDI. Fa cunostinta cu noul Golf 8 GTD
  • VW lanseaza masina asteptata de fanii TDI
  • Fa cunostinta cu noul Golf 8 GTD
Distribuie pe Facebook

Un propulsor diesel cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri livreaza rotilor de pe puntea fata, exclusiv prin intermediul unei cutii cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, undeva in jurul a 200 de cai putere. Plus 400 de Nm.

Dezvelit oficial acum mai bine de opt luni, in ultima parte a iernii lui 2019, noul VW Golf 8 GTD revine astazi in atentia publicului larg. Si totul multumita unui set care cuprinde aproximativ 40 de fotografii proaspete de la exteriorul si interiorul compactei de inalta performanta ce adopta, sub capota, un motor 2.0 TDI.

Pus in miscare de o herghelie formata din 200 de cai putere si 400 de Nm, hot-hatch-ul cu propulsor diesel in patru cilindri adopta numeroase elemente vizuale in ton cu timpul de doar 7.1 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

VW Golf 8 GTD - Poze noi

VW Golf 8 GTD - Poze noi

Vorbim, mai precis, despre spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si jante din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch. Alte detalii includ evacuare dubla si etriere de culoare rosie la exterior, plus scaune sport cu suport lateral marit si volan multifunctional cu parte inferioara plata la interior.

Oferit la vanzare, cel putin pe piata din Germania, la preturi incepand de la 38.114 euro, noul VW Golf 8 GTD se mai poate lauda si cu o echipare standard extrem de bogata, care cuprinde si faruri cu LED sau ceasuri de bord digitale si configurabile, de exemplu.

Intr-un final, despre mult anticipata compacta de performanta cu motor diesel de doi litri sub capota mai trebuie precizat si ca este disponibila exclusiv intr-o versiune DSG. In plus, pentru amatorii de cifre si numere, mentionam ca viteza maxima se ridica la 245 km/h, pe cand consumul mediu nu depaseste 4,4 la suta.

VW Golf 8 GTD - Poze noi

VW Golf 8 GTD - Poze noi

VW Golf 8 GTD - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze VW Golf 8 GTD - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2020