VW lanseaza masina asteptata de fanii TDI. Cum arata noul Golf 8 GTD

VW lanseaza masina asteptata de fanii TDI. Cum arata noul Golf 8 GTD
  • Volkswagen prezinta oficial noul Golf 8 GTD
  • Modelul companiei din Wolfsburg vine cu 200 CP sub capota
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h ramane un mister
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un propulsor diesel de doi litri si 200 CP lucreaza alaturi de o cutie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj. Informatiile legate de timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h si valoarea din dreptul vitezei maxime raman, pentru moment, un mister.

Anticipat de o fotografie publicata chiar la inceputul saptamanii trecute, noul Volkswagen Golf 8 GTD a debutat oficial in cursul acestei dimineti. Pus in miscare de o unitate diesel cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, automobilul companiei din Wolfsburg ofera o putere maxima de 200 de cai...

... confirmand astfel zvonurile anterioare. Cuplul motor se ridica la 400 de Nm, insa informatiile referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora sau valoarea din dreptul vitezei maxime raman un mister.

VW Golf GTD

Stim, in schimb, ca noul Volkswagen Golf 8 GTD va fi disponibil la vanzare exclusiv in compania unei cutii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj. Un diferential blocabil electronic XDS completeaza, in cele din urma, fisa cu specificatii tehnice a modelului din Wolfsburg, au tinut sa precizeze oficialii companiei.

Pe plan estetic, seria elementelor speciale debuteaza cu partea frontala agresiv stilizata, a carei principala atractie o reprezinta prizele supradimensionate de aer ale spoilerului. Nu vor trece insa neobservate nici proiectoarele de ceata...

... stilizate sub forma literei X sau banda iluminata cu LED-uri care uneste farurile noului Volkswagen Golf 8 GTD. Inutil de mentionat, automobilul companiei din Wolfsburg se mai poate lauda si cu jante din aliaj de pana la 19 inch, etriere finisate in rosu, eleron pentru plafon sau difuzor posterior cu evacuare dubla.

In ceea ce priveste meniul interior, volanul multifunctional cu design in trei spite si parte inferioara plata reprezinta doar o mica parte a unui mai mare intreg. Alte detalii includ instrumente de bord restilizate si scaune sport cu tapiterie tartan.

VW Golf GTD

VW Golf GTD

VW Golf GTD

VW Golf GTD

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze VW Golf GTD
mai multe