VW lucreaza la o noua masina ieftina, un SUV Coupe pe care sa si-l poata permite oricine. Cum arata si cat va costa aceasta

VW lucreaza la o noua masina ieftina, un SUV Coupe pe care sa si-l poata permite oricine. Cum arata si cat va costa aceasta
  • Volkswagen publica primele imagini ale noului Nivus
  • Respectivul SUV cu alura de coupe ni se arata insa camuflat
  • Debutul sud-american este programat pentru anul 2020
Distribuie pe Facebook

Urmand a fi comercializata sub denumirea de Nivus, respectiva creatie va ajunge pe piata din Europa incepand cu anul viitor, potrivit celor mai recente informatii neoficiale.

In plina ascensiune a SUV-urilor, Volkswagen pregateste lansarea unei noi astfel de masini. Anuntat prin intermediul mai multor materiale video, publicate in urma cu aproximativ o luna, chiar la mijlocul lui martie, viitorul Nivus va folosi aceeasi platforma modulara MQB precum multe dintre creatiile Grupului VAG - inclusiv Audi A3 si Skoda Superb.

Urmand a debuta mai intai pe pietele din America de Sud, respectiva creatie va fi lansata ulterior si in Europa, cel mai probabil la preturi de vanzare care se vor pozitiona sub pragul de 20.000 de euro.

Sub capota, primele informatii neoficiale anunta doar o singura varianta de motorizare, in persoana celebrului benzinar cu trei cilindri in linie si capacitatea de un litru. In situatia data, unitatea comercializata sub denumirea de 1.0 TSI va lucra, aparent, alaturi de o cutie automata cu sase rapoarte si va livra aproximativ 128 CP, plus 200 Nm rotilor de pe puntea fata.

Dupa cum precizam si anterior, viitorul Volkswagen Nivus imbina caracteristicile unui SUV cu alura unui Coupe, lucru care reiese, intr-o oarecare masura, si din cele doua fotografii publicate astazi.

Ce este drept, mult anticipata masina nu a renuntat inca la camuflajul de la nivelul caroseriei, numai blocurile optice si grilele specifice partii frontale scapand neacoperite. Un mare mister ramane si, de asemenea, si meniul interior, acolo unde respectiva creatie ar putea imprumuta cateva dintre elementele ce dau savoare actualelor Polo si, de ce nu, T-Roc.

VW Nivus - Primele poze

VW Nivus - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2020