VW Polo R WRC: Noi imagini cu cel mai performant Polo din istorie

VW Polo R WRC: Noi imagini cu cel mai performant Polo din istorie
  • Pana la 220 cai putere si 350 Newton-Metri
  • Acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 6.4 secunde
  • Pret de pornire de 33.900 euro
Distribuie pe Facebook

Cel mai puternic si mai rapid Polo (de strada) din intreaga istorie a germanilor de la Volkswagen revine astazi in atentia noastra, compania de automobile din Wolfsburg publicand noi fotografii si informatii oficiale cu privire la impresionanta sa creatie.

Construit intr-o editie limitata la numai 2.500 de exemplare, pentru a da posibilitatea companiei germane sa se evidentieze in WRC prin modelul cu acelasi nume, noul Volkswagen Polo R WRC impresioneaza in special prin specificatiile sale tehnice, propulsorul turbo de doi litri ce urmeaza a pune la dispozitia celui aflat la volan pana la 220 cai putere si 350 Newton-Metri reprezentand de departe atractia principala.

VW Polo R WRC - Galerie FotoVW Polo R WRC - Galerie Foto

Nu lipsesc insa din meniu nici transmisia manuala cu sase rapoarte sau - din pacate!, sistemul de tractiune fata, cel mai puternic si mai rapid Polo (de strada) din intreaga istorie a germanilor de la Volkswagen avand nevoie de numai 6.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 kilometri pe ora - fiind astfel nu doar la fel de rapid precum recent lansatul Golf GTI Performance, ci si mai rapid comparativ cu ultima generatie a hot-hatch-ului Golf GTI. De asemenea, noul Volkswagen Polo R WRC este capabil si de o viteza maxima de aproximativ 243 kilometri pe ora.

VW Polo R WRC - Galerie FotoVW Polo R WRC - Galerie Foto

VW Polo R WRC - Galerie Foto

In ceea ce priveste aspectul exterior, fiecare dintre cele 2.500 de exemplare ale celui mai puternic si mai rapid Polo de strada din istoria germanilor de la Volkswagen se va remarca atat prin kitul aerodinamic restilizat si livrat in compania unor stickere aplicate la nivelul caroseriei, cat si prin jantele pe 18 inci, cu design multispita, acompaniate de un set de pneuri de inalta performanta.

VW Polo R WRC - Galerie FotoVW Polo R WRC - Galerie Foto

Referitor la aspectul interior, principalele atractii sunt reprezentate de volanul imbracat in alcantara, plafonul de culoare neagra, pedalele racing style, dar si de numeroasele logo-uri WRC. In plus, viitorii cumparatori se vor bucura si de scaune sport, cruise control, climatizare automata, senzori de lumina si ploaie, plus faruri bi-xenon si sistem de navigatie.

VW Polo R WRC - Galerie Foto

VW Polo R WRC - Galerie FotoVW Polo R WRC - Galerie Foto

Cel mai puternic si mai rapid Polo (de strada) din intreaga istorie a germanilor de la Volkswagen - noul Volkswagen Polo R WRC, este disponibil la vanzare, pe piata auto din Germania, la un pret de pornire de 33.900 euro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze VW Polo R WRC - Galerie Foto
mai multe