VW pregateste o versiune de 333 CP pentru Golf 8. Informatia a fost sub ochii clientilor tot timpul

VW pregateste o versiune de 333 CP pentru Golf 8. Informatia a fost sub ochii clientilor tot timpul
  • Versiune mai puternic decat R pentru Golf 8
  • Motor de 2.0 litri turbo
  • Ar urma sa dispuna de 333 CP
Distribuie pe Facebook

Potrivit unor informatii si imagini aparute pe internet, Volkswagen Golf R ar urma sa primeasca o versiune "Plus". Aceasta ar putea debuta fie la finalul acestui an, fie la inceputul lui 2022.

Oricat ar fi de interesant, nu foarte multi oameni citesc manualul de utilizare pe care il primesc atunci cand isi cumpara o masina noua. E un document de sute de pagini care iti explica totul pas cu pas si care uneori poate ascunde cateva surprize.

Spre exemplu, clientii Volkswagen din Marea Britanie care si-au cumparat un Golf 8 au fost uimiti sa vada ca manualul de utilizare "tradeaza" faptul ca Volkswagen pregateste o versiune si mai puternica decat Golf R. Informatia era chiar sub ochii lor, la pagina cu numarul 347.

Imagini manual de utilizare Golf 8

Inca de la lansarea noului Golf R (din noiembrie 2020) se zvonea despre o versiune mai puternica, dar Volkswagen a ales sa pastreze tacerea in ceea ce o priveste.

Potrivit manualului, viitorul Golf 8 "Plus" (denumire neoficiala) ar fi echipat cu o versiune modificata a motorului de 2.0 litri turbo, de sub capota Golf-ului R. In cazul sau, unitatea ar urma sa dezvolte 333 de cai putere si 420 Nm cuplu.

Imagini manual de utilizare Golf 8

In ceea ce priveste transmisia, clientii vor avea, cel mai probabil, o singura varianta la dispozitie: DSG cu sapte trepte.

Cat despre lansare, versiunea mai puternica a lui Golf R ar putea fi lansata fie la finalul anului, fie la inceputul lui 2022.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Februarie 2021