VW Scirocco Facelift debuteaza intr-o noua serie de imagini oficiale

VW Scirocco Facelift debuteaza intr-o noua serie de imagini oficiale
  • Volkswagen a publicat o noua serie de imagini cu Scirocco Facelift
  • Modelul german a debutat in primavara acestui an, la Geneva
  • Gama de motorizari ofera puteri cuprinse intre 125 si 280 CP
Distribuie pe Facebook

Dezvaluita in premiera mondiala la inceputul acestei primaveri, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, versiunea imbunatatita a modelului Volkswagen Scirocco ni se dezvaluie astazi intr-o noua serie de fotografii oficiale, ce surprind atat aspectul interior, cat si pe cel exterior.

Introdusa pe piata in urma cu aproximativ cinci ani, cea de-a treia generatie a iconicului Volkswagen Scirocco a primit in primavara acestui an un mic facelift, inginerii si designerii producatorului automobile din Wolfsburg lucrand cot la cot pentru a reimprospata propunerea hatchback-ului german.

Rezultatul final aduce cateva noutati semnificative in materie de exterior, blocurile optice restilizate si accesorizate cu tehnologia LED reprezentand cea mai buna dovada in acest sens. Asta pe langa partile inferioare ale spoilerelor fata si spate, redesenate cu modelul Golf Mk VII ca sursa de inspiratie.

Tot la nivel de exterior, versiunea imbunatatita a modelului Volkswagen Scirocco se mai poate lauda si cu cinci noi culori - precum "Pure White", "Flash Red", "Urano Grey", "Ultra Violet" sau "Pyramid Gold", dar si noi jante.

Volkswagen Scirocco Facelift - Galerie FotoVolkswagen Scirocco Facelift - Galerie Foto

Volkswagen Scirocco Facelift - Galerie Foto

In ceea ce priveste aspectul interior, viitorii cumparatori se vor bucura acum de prezenta unor materiale de o calitate superioara, plus un volan cu design in trei spite si parte inferioara plata, respectiv un set de ceasuri aditionale.

Asa cum precizam si initial, gama de motorizari include sase propulsoare supraalimentate, impartite in patru pe benzina si doua pe motorina. Toate acestea vin la pachet impreuna cu patru cilindri si respecta normele de poluare Euro 6.

Intrand si mai adanc in detalii, observam ca noul Volkswagen Scirocco Facelift ofera in varianta de baza o unitate TSI de 1.4 litri si 125 de cai putere, urmatorul pe lista fiind motorul turbo de doi litri, livrat in trei optiuni diferite: cu 180, 220 sau 280 CP, in cazul modelului de inalta performanta Scirocco R.

Pentru cei care prefera motorizarile turbodiesel, meniul din cazul de fata se limiteaza la doar doua alegeri. Sau, mai bine zis, la una singura, si anume un 2.0 TDI de 150 sau 184 cai putere.

Versiunea imbunatatita a hatchback-ului german va fi disponibila la vanzare incepand cu luna august a acestui an, la un pret momentan necunoscut.

Volkswagen Scirocco Facelift - Galerie FotoVolkswagen Scirocco Facelift - Galerie Foto

Volkswagen Scirocco Facelift - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Volkswagen Scirocco Facelift - Galerie Foto
mai multe