WRX STI Spec C - Lupul ia haine noi pentru piata japoneza

WRX STI Spec C - Lupul ia haine noi pentru piata japoneza
Subaru. Un singur lucru imi vine in minte atunci cand aud acest nume: Impreza WRX STI. Si cand vechii combinatii i se mai adauga cateva imbunatatiri, sub eticheta de Spec C, atunci rezultatul este chiar letal. In cursul acestei dimineti, Subaru a anuntat lansarea noului Impreza WRX STI spec C in Japonia, model ce va fi fabricat intr-un numar limitat de 900 bucati.
Distribuie pe Facebook

Probabil va intrebati pentru ce era nevoie de aceste imbunatatiri. Intai si intai, editia limitata a fost bagata la o cura drastica de slabire, in urma careia a scapat lejer de 70 kg, datorita inlocuirii capotei cu una de aluminiu si a unei baterii mai usoare.

Cu un ECU imbunatatit, WRX STI Spec C ofera un raspuns mai optim traseului pedala motor roata.Turbina a fost putin modificata, acum fiind dotata cu rulmenti noi pentru ax.

In ceea ce priveste trenul de rulare, acesta vine echipat din fabrica cu jante de 18 si anvelope Bridgestone Potenza RE070 de 245/40. Pentru puntea spate s-a optat pentru un alt diferential LSD mecanic, ce a inlocuit clasicul Torsen.

Per total, din motorul standard de 2.0L s-a obtinut un cuplu marit, de circa 422 Nm, fata de cei 395 Nm standard, caii ramanand aceiasi, 305 CP.

La capitolul exterior/interior nu gasim nimic spectaculos, editia limitata Spec C fiind disponibila in doua culori, Sunrise Yellow si Pure White. Deasemenea, clientii pot opta pentru scaune Recaro si diferite mixturi de piele Alcantara. Ah... Sa nu uitam, un alt element vital in usurarea masinii a fost eliminarea rotii de rezerva, si inlocuirea acesteia cu un ... kit de reparatie.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (27) Poze WRX STI Spec C - Lupul ia haine noi pentru piata japoneza
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Iulie 2009