Zici ca-i un Q7 daca-l privesti din lateral. Uite cum arata noul Kodiaq si ce propulsoare ofera el

Zici ca-i un Q7 daca-l privesti din lateral. Uite cum arata noul Kodiaq si ce propulsoare ofera el
  • Skoda a publicat primele informatii si fotografii oficiale ale noului Kodiaq
  • Automobilul de origine ceha masoara 4.7 metri si poate gazdui pana la sapte pasageri
  • Clientii vor avea la dispozitie o gama de motorizari cu pana la 190 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Dupa saptamani si luni intregi de asteptare, Skoda a publicat intr-un final primele informatii si fotografii oficiale ale noului Kodiaq.

Programat sa debuteze in mod public cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Paris in perioada 1 - 16 octombrie, mult anticipatul SUV de origine ceha este construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a modelului Volkswagen Tiguan si iese in evidenta printr-o lungime totala de 4.7 metri.

Cu aproximativ 40 de milimetri mai generos decat o Octavia din acest punct de vedere, noul Kodiaq de la Skoda poate gazdui la nivel de interior pana la sapte pasageri multumita ampatamentului de aproape 2.8 metri. In ceea ce priveste capacitatea de incarcare a portbagajului, fisa tehnica a masinii anunta pana la 2.065 de litri.

Skoda Kodiaq - Galerie FotoSkoda Kodiaq - Galerie Foto

Skoda Kodiaq - Galerie Foto

Din punct de vedere estetic, mult anticipatul SUV de origine ceha se remarca printr-un design exterior familiar, inspirat atat ultima generatie a limuzinei Superb, cat si de conceptul VisionS - dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia editiei din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show.

Interiorul aduce, in schimb, numeroase surprize, noul Kodiaq de la Skoda reusind sa atraga atentia in special prin plansa de bord proiectata de la zero si accesorizata cu guri verticale de ventilatie. Guri verticale de ventilatie in mijlocul carora regasim un "ecran de inalta definitie", cu o diagonala de pana la opt inch.

Skoda Kodiaq - Galerie Foto

Skoda Kodiaq - Galerie FotoSkoda Kodiaq - Galerie Foto

Tot aici clientii pot opta si pentru un sistem audio Canton, care scoate prin cele zece difuzoare o putere maxima de 575 W. Alte echipamente demne de mentionat includ hotspot Wi-Fi, compatibilitate cu tehnologiile Apple CarPlay, respectiv Android Auto, dar si sistem de navigatie, plus spatiu de stocare de 64 GB.

La final, mult anticipatul SUV de origine ceha anunta o gama variata formata din motorizari turbo pe benzina si motorina, ce ofera capacitati cilindrice de 1.4 sau 2.0 litri, respectiv puteri maxime cuprinse intre 125 si 190 CP - care ajung, in functie de alegerea clientului, fie catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (146) Poze Skoda Kodiaq - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Septembrie 2016