Ziua si teaser-ul. De aceasta data, Audi dezvaluie silueta limuzinei A8

Ziua si teaser-ul. De aceasta data, Audi dezvaluie silueta limuzinei A8
  • Audi a publicat un nou teaser
  • Dezvaluie silueta limuzinei A8
  • Ne mai despart sase zile de momentul lansarii oficiale
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat un nou teaser al varfului de lance A8. De aceasta data fanii ii pot admira silueta, cu cateva zile ramase pana la debutul oficial din 11 iulie de la Barcelona.

Inca de la inceput, nemtii de la Audi au pornit o campanie de teasing extrem de agresiva pentru a fi siguri ca entuziasmul fanilor nu se va pierde pana la lansarea noului A8. L-am vazut in tot felul de imagini si clipuri spion, i-am aflat cateva dintre noutatile tehnice si mai ales l-am putut vedea, ce-i drept acoperit de camuflaj, cu ocazia premierei celui mai recent film din seria Spider-Man.

Acest nou teaser ne dezvaluie silueta limuzinei A8 si ne da ocazia sa aruncam o noua privire la blocurile de lumini frontale cu laser, stopurile cu tehnologia matrix OLED si mai ales la ampatamentul de dimensiuni considerabile si la cele doua usi uriase din spate.

Aceste ultime doua caracteristici denota in primul rand spatiul interior mai mult decat generos, de care vor profita cel mai mult pasagerii din spate. Asa cum stii deja, acestia vor fi inconjurati de lux si vor avea printre altele o functie de masaj pentru talpi.

Teaser Audi A8

Asa cum am spus si cu alte ocazii, noul Audi A8 impresioneaza la capitolul tehnologie. Printre cele mai atractive sisteme intalnim a doua generatie de instrumentar digital Audi Virtual Cockpit, suspensia adaptiva si activa, functii touch pentru controlul climatizarii sau sistemul semi-autonom de parcare.

Daca varful de lance al rivalilor de la BMW poate sa mearga doar in fata si in spate, fara ca soferul sa se afle in masina, limuzina nemtilor din Ingolstadt va putea lua si viraje pentru a se parca singura.

Avand in vedere ca traim intr-o vreme in care toti constructorii de masini sunt obligati sa produca modele cat mai prietenoase cu mediul, si noul A8 va pune accentul pe emisii reduse si mai ales pe un consum cat mai mic de carburant. Pentru a indeplini acest obiectiv, inginerii le vor monta fiecarui exemplar un sistem hibrid, care printre altele va putea opri motorul complet pana la viteze de 160 de km/h.

Dupa aceasta lunga campanie de teasing, ne mai despart doar sase zile de momentul lansarii oficiale. Asa cum am mai spus, acesta va avea loc cu ocazia evenimentului Audi Summit de la Barcelona.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2017