11 supercaruri confiscate de politia franceza

11 supercaruri confiscate de politia franceza
Bugatti Veyron, Maserati MC12, Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT si Ferrari 599 GTO. Fiecare dintre cele cinci modele aduse in discutie se bucura deja de un loc binemeritat in istoria auto. De asemenea, nu exista pasionat de masini care sa nu-si doreasca sa detina cel putin unul dintre aceste impresionante exemplare. Iata insa si o alta asemanare intre supercarurile enumerate mai sus: toate au fost confiscate de politia franceza.
Distribuie pe Facebook
Pare doar o zi obisnuita, insa Parisul fierbe - si la propriu, si la figurat. Nu mai putin de 11 masini au fost ridicate de politia franceza de pe o strada din apropierea Arcului de Triumf. Masini care, impreuna, depasesc ca valoare cinci milioane de euro. Mai exact, lista include doua exemplare ale modelului Bugatti Veyron, un Maserati MC12, un Ferrari Enzo, un Porsche Carrera GT, un Ferrari 599 GTO, un Bentley Azure, un Rolls Royce Phantom Coupe, un Bentley Brooklands si nu numai.

11 supercaruri confiscate de politia franceza

Motivul acestei actiuni este inca neclar, iar informatiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment. Cu toate acestea, se pare ca cele 11 supercaruri apartin presedintelui statului Guineea Ecuatoriala - Teodoro Obiang Nguema Mbasogo, sau fiului sau. Cei doi ar fi cercetati pentru deturnare de fonduri, proprietatile de pe teritoriul Frantei fiind achizitionate cu bani din fondurile publice ale tarii africane.

11 supercaruri confiscate de politia franceza

Momentan nu se cunoaste soarta celor 11 supercaruri confiscate insa, cel mai probabil, acestea vor fi scoase la licitatie.

Supercaruri confiscate de politia franceza



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze 11 supercaruri confiscate de politia franceza
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2011