A bifat toate optiunile cand si-a comandat-o. Are propriul "apartament" in noua lui limuzina de lux

  • Masina tocmai i-a fost livrata
  • Este vorba despre un Phantom EWB
  • Are inclusiv asa-numitul Privacy Suite
Distribuie pe Facebook

Acest Rolls-Royce Phantom EWB de ultima generatie tocmai a fost livrat unui client din Hong Kong. Masina este finisata intr-o nuanta speciala de mov iar printre dotari regasim inclusiv asa-numitul "Privacy Suite".

Rolls-Royce a lansat noua generatie Phantom in urma cu doi ani si, exact asa cum ne asteptam, limuzina britanica a stabilit noi standarde in ceea ce priveste luxul intr-un automobil.

Rolls-Royce Phantom EWB

Inginerii au redesenat de la zero platforma din aluminiu, au modernizat pe alocuri design-ul exterior si interior, iar propulsorul V12 twin-turbo dezvolta acum mai multi cai putere. Dar cea mai atractiva parte a noului Phantom este lista cu dotari, pentru ca pana la urma aceasta deosebeste o masina de alta.

Rolls-Royce Phantom EWB

Pe langa echipamentele obisnuite, pe care le regasim si pe un Seria 7 sau un S-Class, cum ar fi display-uri cu touchscreen, scaune spate individuale, piele si ornamente de lux, Rolls-Royce Phantom propune o dotare...extravaganta este cam putin spus.

Rolls-Royce Phantom EWB

Este vorba despre asa-numitul "Privacy Suite", sau cu alte cuvinte un perete despartitor cu sticla electrocromatica, care desparte compartimentul fata de cel spate. Ce inseamna aceasta sticla? Ca la apasarea unui buton, geamul devine opac sau transparent, dupa caz.

Rolls-Royce Phantom EWB

In plus, ca sa comunici cu soferul nu este de ajuns sa ridici tonul. Nu. Esti intr-un Rolls-Royce, nu intr-un Audi A8, asa ca ai la dispozitie un sistem de comunicatii.

Rolls-Royce Phantom EWB

Exemplarul din aceste imagini, un Phantom EWB (cu ampatament marit), tocmai i-a fost livrat unui client din Hong Kong si pe langa acest Privacy Suite mai are cateva dotari demne de invidiat. Nu lipseste plafonul Starlight, cu mii de LED-uri care imita cerul instelat, o nuanta mov pentru caroserie, piele bicolora la interior, ornamente din lemn, perdelute pentru geamurile din spate si cate si mai cate.

Rolls-Royce Phantom EWB

Rolls-Royce Phantom EWB

Rolls-Royce Phantom EWB

Rolls-Royce Phantom EWB

Rolls-Royce Phantom EWB

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Rolls-Royce Phantom EWB
mai multe