A crezut ca nu vede bine, asa ca s-a apropiat mai mult. In secunda urmatoare a scos telefonul mobil si a filmat tot

A crezut ca nu vede bine, asa ca s-a apropiat mai mult. In secunda urmatoare a scos telefonul mobil si a filmat tot
  • Ferrari a prezentat modelele Monza SP1 si Monza SP2 in 2018
  • Cele doua automobile ofera un motor V12 cu 810 CP sub capota
  • Productia va fi limitata la un numar necunoscut de exemplare
Distribuie pe Facebook

Cum arata de aproape automobilul cu 810 cai sub capota si niciun fel de parbriz, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video.

Ferrari a prezentat la sfarsitul anului trecut, intr-o miscare menita sa surprinda intreaga planeta, doua automobile noi-noute, produse in serie limitata.

Vorbim, mai precis, despre modelele Monza SP1 si Monza SP2, care ofera sub capota cel mai puternic motor pe benzina din istoria companiei italiene.

Chiar daca produce nici mai mult, nici mai putin de 810 CP, nu intocmai unitatea V12 de 6.5 litri reprezinta punctul principal de atractie in cazul de fata.

Ba dimpotriva: construite pe aceeasi platforma precum 812 Superfast, noile Ferrari Monza SP1 si Monza SP2 impresioneaza in special prin design-ul caroseriei.

Inspirate de modelele barchetta produse in anii 1950 - precum 166 MM, de exemplu, cele doua automobile nu au niciun fel de parbriz ori plafon.

Totodata, doar Monza SP2 se poate lauda cu un interior pentru doua persoane, in timp ce Monza SP1 a fost echipat de Ferrari cu spatiu pentru un singur loc.

Despre cel din urma este vorba si in cazul de fata, un astfel de exemplar facandu-si de curand aparitia pe strazile Londrei si atragand toate privirile din jur.

Distribuie pe Facebook
mai multe