A cumparat-o acum 27 de ani, dar nu a condus-o niciodata. Cu cat se vinde astazi masina din 1992

  • Un Viper cu numai 54 de KM la bord e de vanzare in SUA
  • Automobilul cu motor V10 a stat doar intr-un garaj climatizat
  • Pretul de achizitie se ridica la suma de 99.885 de dolari
Distribuie pe Facebook

Sub capota se afla o motorizare cu zece cilindri in V si capacitatea de opt litri, livrata la pachet alaturi de o cutie manuala cu sase trepte.

Dupa mai bine de doua decenii si jumatate petrecute intr-un garaj cu temperatura controlata, exemplarul cu numarul 100 din seria Dodge Viper a fost scos la vanzare pe internet, pe un celebru site de licitatii din Statele Unite ale Americii.

Finisat intr-o combinatie de exterior rosu, plus interior de culoare gri, automobilul care a parasit linia de productie in cursul anului 1992 vine cu numai 54 de kilometri in bord si toate piesele originale, inclusiv anvelopele marca Michelin.

Viper cu 34 de mile in bord

Viper cu 34 de mile in bord

Viper cu 34 de mile in bord

Vorbim, asadar, despre o adevarata piesa de muzeu, care are insa un pret pe masura: nota de plata a modelului cu motor aspirat in zece cilindri si cutie manuala cu sase trepte de viteza se ridica la fabuloasa suma de 99.885 de dolari.

Anuntul de vanzare al exemplarului cu numarul 100 din seria Dodge Viper nu ofera si alte informatii cu privire la automobilul fabricat in cursul anului 1992, dar fotografiile acestuia scot la iveala cateva detalii extrem de interesante.

Inclusiv faptul ca modelul in cauza nu a renuntat nici acum, la mai bine de doua decenii si jumatate de la momentul iesirii sale de pe linia de productie, la brosura originala - atasata de producator in partea din dreapta a parbrizului.

Cat despre dotarile oferite, imaginile publicate anuntul ca meniul din cazul de fata cuprinde chiar si jante din aliaj cu design in trei spite, evacuari montate central, plafon detasabil, plus aer conditionat si scaune sport imbracate in piele.

Viper cu 34 de mile in bord

Viper cu 34 de mile in bord

Viper cu 34 de mile in bord

Viper cu 34 de mile in bord

Viper cu 34 de mile in bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Viper cu 34 de mile in bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Februarie 2019