A cumparat-o acum 29 ani, insa nu a facut decat 1.689 KM cu ea. Masina din 1991 are motor twin-turbo, tractiune integrala...

  • Un american si-a scos la vanzare vechiul Dodge Stealth R/T
  • Automobilul ofera un motor V6 twin-turbo, plus tractiune integrala
  • Clientul va avea de platit 32.900 dolari pe exemplarul din 2001
Distribuie pe Facebook

... si directie pe toate cele patru roti. Alte detalii includ climatizare cu reglare automata a temperaturii, plus tapiterie realizata din piele de culoare rosie.

Lansata pe piata in urma cu aproape trei decenii, la inceputul anilor '90, prima generatie a legendarului Mitsubishi 3000GT a impresionat o lume intreaga. In special prin prisma pachetului tehnic disponibil, care culmina cu motorul V6 twin-turbo de 320 CP.

Acesta avea sa reprezinta insa doar inceputul, compania producatoare instaland inclusiv un sistem de directie integrala, 4x4, plus climatizare cu reglare automata a temperaturii. Nici nu este de mirare ca nemtii se uitau la masina respectiva... ca la un OZN.

Oferit pentru aproximativ o decada, pana in anul 2000, celebrul Mitsubishi 3000GT s-a vandut de-a lungul timpului si intr-o versiune Dodge. Despre varianta Stealth vom discuta si in randurile urmatoare, un astfel de exemplar pornind recent in cautarea unei noi case.

Insotita la exterior de o caroserie alba, la care se adauga un set de jante cu design in cinci spite, masina cu pricina vine in echiparea R/T Turbo AWD, cu motor V6 twin-turbo sub capota. Daca mai era nevoie de precizat, din peisaj nu lipseste nici sistemul 4x4.

Directia integrala este si ea prezenta la datorie, asemeni climatizarii cu reglare automata a temperaturii. Alte echipamente disponibile in cazul de fata includ tapiterie realizata din piele rosie, oglinzi cu functie de incalzire, plus radiocasetofon si... chiar CD player.

Seria vestilor bune se incheie cu rulajul de doar 1.689 de kilometri, acesta fiind si unul dintre principalele motive pentru care pretul de vanzare al respectivului Dodge Stealth R/T Turbo AWD se ridica la 32.900 de dolari. Merita sau nu o astfel de cheltuiala?

Dodge Stealth R/T de vanzare

Dodge Stealth R/T de vanzare

Dodge Stealth R/T de vanzare

Dodge Stealth R/T de vanzare

Dodge Stealth R/T de vanzare

Dodge Stealth R/T de vanzare

Dodge Stealth R/T de vanzare

Dodge Stealth R/T de vanzare

Dodge Stealth R/T de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Dodge Stealth R/T de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 Ianuarie 2020