Nemtii se uitau la ea ca la un OZN. Masina japoneza avea acum 20 de ani motor twin-turbo si directie integrala

Nemtii se uitau la ea ca la un OZN. Masina japoneza avea acum 20 de ani motor twin-turbo si directie integrala
  • Mitsubishi lansa la inceputul anilor '90 un model pe nume 3000GT
  • Automobilul japonez oferea in configuratia de top un motor de 320 CP
  • Tractiunea 4x4 si directia integrala erau oferite in dotarea standard
Distribuie pe Facebook

Unitatea de trei litri dezvolta o putere maxima de 320 CP, care mai apoi era livrata ambelor punti - prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte.

In urma cu mai bine de doua decenii, compania Mitsubishi se afla pe buzele tuturor. Japonezii descoperisera la inceputul anilor '90 formula cu ajutorul caruia sa isi croiasca drum catre inimile adevaratilor iubitori de automobile.

Ba chiar mai mult decat atat, numele 3000GT VR-4 reuseste sa starneasca pasiuni si in ziua de astazi. Deloc surprinzator daca tinem cont de reteta modelului lansat pe piata cam in aceeasi perioada cu Toyota Supra sau Mazda RX-7.

Vorbim despre o demonstratie mareata de forte la nivel tehnologic, automobilul japonezilor de la Mitsubishi impresionand in special prin motorul V6 twin-turbo de trei litri si 320 CP. Cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte.

De altfel, din fisa tehnica a modelului 3000GT VR-4 nu lipsea nici macar sistemul de tractiune integrala. Cea mai interesanta dotare dintre toate era insa directia integrala, un subiect de care auzim tot mai des in ultimul timp.

Acestea, dar si alte informatii extrem de interesante cu privire la automobilul japonezilor de la Mitsubishi - automobil care, in banii de astazi, costa undeva in jurul a 70.000 de dolari, in urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe