A cumparat-o in 2003, dar n-a facut decat 32.000 KM cu ea. Cat cere acum pe masina cu motor V8 si piele verde

  • A cumparat-o in 2003, dar n-a facut decat 32.000 KM cu ea
  • Cat cere acum pe masina cu motor V8 si piele verde
Distribuie pe Facebook

Un sistem multimedia cu display color si o pereche de scaune incalzite pentru ocupantii locurilor fata completeaza seria vestilor bune.

Chiar daca a fost fabricat in urma cu mai bine de un deceniu si jumatate, acest Audi RS6 de prima generatie nu a parcurs decat 32.000 de kilometri pana la momentul de fata. Echipat cu un motor V8 bi-turbo, 4.2 litri si aproximativ 450 de cai putere, automobilul asamblat in cursul anului 2003 impresioneaza inclusiv prin interiorul imbracat in piele... verde menta - la care se adauga mai multe ornamente din lemn maroniu.

Oferit la vanzare in schimbul unei sume de aproape 40.000 de euro, super-sedanul capabil sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in putin peste patru secunde si jumatate se mai poate lauda, de asemenea, si cu o transmisie automata in cinci rapoarte, plus celebrul sistem de tractiune integrala quattro.

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu o instalatie audio de inalta fidelitate, ce poarta semnatura specialistilor Bose, dar si cu scaune multifunctionale marca Recaro. Asa cum era de asteptat, nu lipsesc din peisaj nici climatizarea cu reglare a temperaturii pe doua zone, jantele din aliaj pe 19 inch, farurile cu xenon, senzorii de parcare, trapa cu actionare electrica, suspensia sport, evacuarea cu doua iesiri s.a.m.d.

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Audi RS6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (19) Poze Audi RS6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2020