A cumparat-o in 2008, sperand ca va face bani buni cu ea. Cat vrea acum pe masina cu doar 3 km in bord

  • Un Dodge Challenger SRT8 cu 3 km in bord e de vanzare pe eBay
  • Muscle car-ul american are insa o vechime de peste zece ani
  • Pretul de achizitie se ridica la suma de 35.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Propulsia este asigurata de o unitate aspirata cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.1 litri, care produce undeva in jurul a 425 de cai putere.

Iti mai aduci aminte de americanul care a cumparat acum mai bine de zece ani un Dodge Challenger SRT8 pe care nu doar ca nu l-a condus niciodata, dar nici macar nu l-a scos din remorca acoperita cu care l-a adus acasa (detalii complete AICI)?

Ei bine, se pare ca nu este singura persoana care a vazut in muscle car-ul cu motor V8 de 6.1 litri si 425 de cai putere un bilet catre bunastare: un al doilea astfel de automobil, de-aceasta data cu 3 kilometri in bord, a fost scos la vanzare pe 'net.

Modelul in cauza, care se bucura in continuare de anumite elemente de protectie din plastic la interior, si-a petrecut intreaga viata intr-un garaj cu temperatura controlata, precizeaza proprietarul sau in anuntul publicat de curand pe eBay.

De altfel, despre respectivul Dodge Challenger SRT8 mai trebuie spus si ca vine la pachet alaturi de o cutie automata cu cinci trepte de viteza, un set de jante forjate pe 20 de inch, piele de culoare gri, plus GPS, oglinzi incalzite si trapa electrica.

Surprinzator sau nu, inclusiv acest exemplar al muscle car-ului american cu motor V8 de 6.1 litri si 425 de cai putere se remarca la exterior printr-o caroserie portocalie, acompaniata la nivelul capotei de dungi care imita fibra de carbon.

Acum, daca vine vorba despre pretul de vanzare, cumparatorul va avea de scos din buzunare in cazul de fata exact 35.000 de dolari - cu aproximativ 2.000 de dolari mai putin decat in cazul automobilului niciodata scos din remarca acoperita.

Dodge Challenger SRT8 cu 2 mile in bord

Dodge Challenger SRT8 cu 2 mile in bord

Dodge Challenger SRT8 cu 2 mile in bord

Dodge Challenger SRT8 cu 2 mile in bord

Dodge Challenger SRT8 cu 2 mile in bord

Dodge Challenger SRT8 cu 2 mile in bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Dodge Challenger SRT8 cu 2 mile in bord
mai multe