A cumparat-o in 2010, dar n-a facut decat noua kilometri cu ea. Acum o vinde cu tot cu folia de protectie de pe radio si usi

A cumparat-o in 2010, dar n-a facut decat noua kilometri cu ea.  Acum o vinde cu tot cu folia de protectie de pe radio si usi
  • A cumparat-o in 2010, dar n-a facut decat noua kilometri cu ea
  • Acum o vinde cu tot cu folia de protectie de pe radio si usi
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor aspirat cu opt cilindri in V si capacitatea de 6.2 litri lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte si un diferential cu alunecare limitata pentru a livra rotilor de pe puntea spate o putere maxima de 426 de cai.

O companie americana specializata in comercializarea de masini la mana a doua isi intampina clientii care ii trec pragul - zilele acestea, alaturi de un Chevrolet extrem de special. Este vorba - mai precis, despre un Camaro SS care a parcurs doar noua kilometri pana la momentul de fata, potrivit si anuntului de vanzare publicat pe un site de specialitate.

Chevrolet Camaro SS cu 9 kilometri la bord

Chevrolet Camaro SS cu 9 kilometri la bord

Chevrolet Camaro SS cu 9 kilometri la bord

Finisata intr-o nuanta superba de rosu si insotita si de un set de jante cu diametrul de 20 de inch - ca parte a pachetului optional RS, respectiva creatie gazduieste in compartimentul motor, sub capota, un V8 cu capacitatea cilindrica de 6.2 litri, oferit alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte, un diferential cu alunecare limitata si 426 de cai putere, aparent.

Aceeasi masina Camaro SS cu numai noua kilometri in spatele volanului cu design in trei spite, pe ceasurile de bord, se mai poate lauda - printre altele, si cu folia de protectie la nivelul usilor, radio-ului si trapei. Impresionantul Chevrolet beneficiaza - totodata, si de tapiterie din piele de culoare neagra, de climatizare automata si boxe Boston Acoustics.

Nota de plata nu reprezinta, din pacate, decat un mister si o necunoscuta uriase, cu precizarea ca respectiva creatie s-a vandut in primavara anului trecut - mai mult sau mai putin surprinzator, dar important de mentionat, cu o suma de 36.000 de dolari, similara note de plata din 2010, asa cum reiese si din anuntul de vanzare de pe un site de specialitate.

Chevrolet Camaro SS cu 9 kilometri la bord

Chevrolet Camaro SS cu 9 kilometri la bord

Chevrolet Camaro SS cu 9 kilometri la bord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Chevrolet Camaro SS cu 9 kilometri la bord
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Februarie 2022