A cumparat un Audi R8 declarat dauna totala. Ce a observat cand a primit masina

A cumparat un Audi R8 declarat dauna totala. Ce a observat cand a primit masina
  • Un american a cumparat un Audi R8 declarat dauna totala
  • Supercarul a fost vandut cu probleme la nivel de sasiu
Distribuie pe Facebook

In incercarea de a da lovitura vietii sale, un american a renuntat la logica si a cumparat un R8 declarat dauna totala. Primele concluzii cu privire la masina cu motor central, in urmatorul material video.

A visat dintotdeauna la un Audi R8, dar costurile mari cu achizitia l-au tinut mereu departe de supercarul german. In cele din urma si-a luat inima in dinti si a cumparat un automobil... declarat dauna totala de compania de asigurari.

Primele concluzii cu privire la masina cu motor central, care ofera un propulsor aspirat cu opt cilindri in V, cuplat la o cutie manuala cu sase trepte de viteza si celebrul sistem de tractiune integrala quattro, in urmatorul material video.

Inainte de toate insa, trebuie precizat ca acesta ar putea fi cel mai ieftin Audi R8 de pe planeta Pamant. Motivele exacte din spatele catalogarii drept dauna totala raman un mister, dar anuntul de vanzare vorbea despre avarii la sasiu.

Revenind la capitolul generalitati, Audi R8 este primul supercar din istoria companiei germane; a debutat oficial la mijlocul decadei anterioare, iar clientii au avut de ales intre versiuni cu propulsoare V8 si variante in zece cilindri.

Masina cu motor central a fost relansata in anul 2015, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, si ofera 610 CP in configuratia de top. Sansele ca o noua generatie sa vada lumina zilei tind catre zero, spun surse oficiale.

Audi R8 facut dauna totala

Audi R8 facut dauna totala

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Noiembrie 2018