A dat banii pe nava amiral de la Ferrari dar a personalizat-o cum a vrut el. POZE

A dat banii pe nava amiral de la Ferrari dar a personalizat-o cum a vrut el. POZE
  • Personalizat prin intermediul programului Tailor Made
  • Nuanta exterioara este denumita Verde Pino
  • Piele Heritage Ghianda si insertii din material textil pentru interior
Distribuie pe Facebook

Un client Ferrari si-a comandat un 812 Superfast dar l-a configurat cu ajutorul diviziei Tailor Made a brand-ului de la Maranello. Asta inseamna ca masina are cateva finisaje si materiale folosite intr-o combinatie unica.

Ferrari este unul dintre producatorii de automobile care inca mai folosesc motoare V12 aspirate. Pentru constructorul de la Maranello, acest tip de propulsor este "zeul suprem", tocmai de aceea echipeaza cu el numai modelele speciale. Varfurile de gama, daca vrei.

Ferrari 812 Superfast Tailor Made

F12 Berlinetta, GTC4 Lusso, FF sunt numai cateva dintre ele. Momentan, rolul de nava amiral este detinut de 812 Superfast, un supercar care ascunde sub capota cel mai puternic V12 aspirat (de serie) din cate exista. Unitatea de 6.5 litri dezvolta nu mai putin de 800 CP, suficient pentru a atinge 100 de km/h in sub 3 secunde.

Pretul unei asemenea bijuterii este unul pe masura iar, daca banii chiar nu sunt o problema, Ferrari chiar iti da ocazia sa-ti configurezi masina dupa bunul tau plac, cu materiale si vopsele indisponibile pentru clientii de rand. Toate sunt oferite prin intermediul diviziei Tailor Made.

Ferrari 812 Superfast Tailor Made

Masina din aceste imagini este si ea opera specialistilor italieni. Pentru exterior, clientul a ales o nuanta speciala, denumita Verde Pino, doua dungi aurii pe capota si jante de asemenea aurii.

Interiorul este, insa, cireasa de pe tort. Aici avem piele Heritage Ghianda, insertii din material textil Kvadrat Umami, accente negre si detalii aurii (Oro Lucido) care sa mearga cu exteriorul.

Ferrari 812 Superfast Tailor Made

In ceea ce priveste modelul in sine, 812 Superfast ar urma sa primeasca o versiunea si mai...extrema. Fanii spera ca italienii sa o boteze 812 GTO - ca trimitere la legendarele modele din trecut care au purtat aceasta denumire - si, umbla vorba prin targ, ca va fi mai puternica si mai usoara decat varianta "obisnuita".

Ferrari 812 Superfast Tailor Made

Acum ramane de vazut, insa prototipurile au tot fost surprinse in teste asa ca lansarea este mai aproape decat crezi.

Distribuie pe Facebook
mai multe