A dat masajul si sampania pe motorul V12. Test de acceleratie cu Maybach S600!

  • Mercedes ofera actualul S-Class si intr-o versiune Maybach
  • Versiunea pre-facelift avea in varianta de top un V12 de 530 CP
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza cinci secunde
Distribuie pe Facebook

In echiparea de top, versiunea Maybach 600 nu face niciun compromis. Ofera scaune individuale cu masaj, monitoare pentru pasagerii spate si chiar pahare pentru sampania de la frigider.

Fiind insa echipata cu o motorizare V12 bi-turbo de sase litri si 530 de cai putere, limuzina germana puncteaza serios si la capitol sportivitate. Acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza, de exemplu, numai cinci secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora.

Sau cel putin asa sustine Mercedes. Daca a exagerat sau nu compania din Stuttgart, ei bine... ramane de vazut - chiar in urmatorul material video, care surprinde varianta pre-facelift a modelului Maybach S600 cu pedala de acceleratie la podea, gata sa dea peste cap acul vitezometrului.

In prezent, limuzina germana ofera in versiunea de top o unitate cu 12 cilindri in V si doua turbine capabila sa produca nici mai mult, nici mai putin de 630 de cai putere. Pentru moment insa, nu exista niciun fel de informatie cu privire la acceleratia de la 0 la 100 km/h a modelului S650.

De asemenea, Mercedes mai vinde noul Maybach S-Class si sub forma unui model S560 cu motor V8 bi-turbo de patru litri si 469 de cai putere, disponibil inclusiv alaturi de un sistem de tractiune integrala. In acces caz, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza 4.9 secunde.

Mercedes S-Class Facelift - Galerie Foto

Mercedes S-Class Facelift - Galerie Foto

Mercedes S-Class Facelift - Galerie Foto

Mercedes S-Class Facelift - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (88) Poze Mercedes S-Class Facelift - Galerie Foto
mai multe