A fost candva cea mai scumpa masina de pe strazi. La momentul lansarii costa cat doua Ferrari 550

A fost candva cea mai scumpa masina de pe strazi. La momentul lansarii costa cat doua Ferrari 550
  • Test cu cea mai scumpa masina de pe strazile anului 1997
  • Varianta Bentley Continental T costa cat doua Ferrari 550
  • Propulsia este asigurata de un V8 turbo de 6.75 litri
Distribuie pe Facebook

Trebuia sa fii cineva cu adevarat important pentru a-ti putea permite sa achizitionezi un Bentley Continental T la sfarsitul anilor 1990.

Prima masina cu identitate proprie din istoria moderna a Bentley, vechiul Continental R a fost disponibil la vanzare in mai multe variante de echipare.

Incepand cu anul 1997, compania britanica a inceput sa comercializeze si o versiune Continental T, care a impresionat in special prin... pretul de vanzare.

Nota de plata a automobilului respectiv: undeva in jurul a 325.000 de dolari, 220.000 de lire sterline sau cam cat doua exemplare Ferrari 550 Maranello.

Varianta Bentley Continental T a fost, asadar, cea mai scumpa masina de pe strazi la sfarsitul anilor '90 si trebuia sa fii cineva important pentru a ti-o permite.

Totodata, aceasta a fost si una dintre cele mai potente, motorizarea V8 turbo primind cateva modificari pentru 420 CP si 881 Nm la cateva luni de la lansare.

Astazi, la mai bine de doua decenii de la prima sa aparitie in public, versiunea Bentley Continental T ne ofera o incursiune magica in istoria luxului suprem.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 24 Aprilie 2019