A fost candva cel mai ciudat BMW de pe strazi. Modelul din 2002 are design retro la exterior si motor de M5 sub capota

A fost candva cel mai ciudat BMW de pe strazi. Modelul din 2002 are design retro la exterior si motor de M5 sub capota
  • A fost candva cel mai ciudat BMW de pe strazi
  • Modelul din 2002 are design retro la exterior si motor de M5 sub capota
Distribuie pe Facebook

De cealalta parte a portierelor - la interior, cele mai multe priviri se vor indrepta catre instrumentele de bord... montate central.

Se remarca in special prin design-ul retro al caroseriei, ce are ca sursa principala de inspiratie legendarul 507, insa nici contrastul dintre farurile ovale - pe de-o parte, si stopurile dreptunghiulare, pe de alta, nu ar trebui sa scape complet neobservat. Ba dimpotriva, am putea spune.

Fabricat in urma cu circa 20 de ani si scos de curand, pe parcursul zilelor trecute, la vanzare, pe internet, urmatorul BMW Z8 se mai poate lauda - la nivelul exteriorului, si cu patru jante din aliaj, fiecare cu diametrul de 19 inch, de la HRE.

BMW Z8 de vanzare

BMW Z8 de vanzare

In cabina - departe de privirile insistente ale curiosilor, respectivul autoturism ofera si o tapiterie din piele de culoare neagra, si scaune cu reglare electrica, plus functie de incalzire. Potrivit actualului proprietar care a refuzat, recent, o suma de 179.000 de dolari pentru masina bavareza.

Odata ajunsi la interior, soferul si pasagerul din dreapta vor mai descoperi - cel mai probabil cu stupoare, si pozitia instrumentelor de bord, designerii optand, in cazul de fata, pentru o pozitie centrala, deasupra aerului conditionat.

Conform anuntului de vanzare, publicat pe un site de specialitate, meniul standard - propus de BMW, a fost condimentat de unul dintre vechii posesori si cu instalatie audio custom, cu piese Audison si McIntosh. Lista cu modificari cuprinde inclusiv o suspensie KW V2 si etriere Brembo.

Propulsia este asigurata - dupa cum precizam si anterior, de un motor familiar, cu opt cilindri in V si capacitatea de 4.9 litri, proiectat pentru a livra rotilor de la nivelul puntii spate undeva in jurul a 394 de cai putere, plus 499 de Newton-Metri.

Livrarea valorilor maxime se face, daca mai trebuia cumva mentionat, printr-o cutie manuala cu un numar de sase rapoarte. Cat despre urmatorul BMW Z8, respectivul exemplar se mai poate mandri - spre deosebire de altele, si cu un sunet de neuitat, datorita evacuarii directa de la Supersprint.

BMW Z8 de vanzare

BMW Z8 de vanzare

BMW Z8 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze BMW Z8 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2022