A fost candva cel mai ciudat Mercedes de pe strazi. Modelul din 2017 are o garda la sol de aproape jumatate de metru

A fost candva cel mai ciudat Mercedes de pe strazi. Modelul din 2017 are o garda la sol de aproape jumatate de metru
  • A fost candva cel mai ciudat Mercedes de pe strazi
  • Modelul din 2017 are o garda la sol de aproape jumatate de metru
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici diferentialele blocabile. Oferite in numar de trei.

Un exclusivist dealer auto din Meschede isi intampina cumparatorii - zilele acestea, alaturi de un produs extrem de special si, totodata, de rar, respectiva companie din vestul Germaniei fiind, mai precis, gazda unui impresionant G500 4×4². Asamblat in urma cu aproximativ sase ani, spectaculosul vehicul de culoare galbena se remarca - la nivelul departamentului exterior, atat prin anvelopele masive, caracterizate de un diametru de 37 de inch, cat si prin garda la sol uriasa, care urca pana la un prag de 450 de milimetri.

La interior - de partea cealalta a portierelor, impozantul off-roader, condimentat cu trei diferentiale blocabile, plus punti portale, se bucura si de o tapiterie din piele, condimentata cu detalii din Alcantara, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv multiple detalii contrastante, o instalatie audio de la Harman Kardon, un sistem de navigatie cu display color, scaune fata actionate electric, cu functie de memorare a pozitiei, o bancheta spate cu incalzire, volan cu design in patru spite, climatizare cu reglare automata.

Oferit in schimbul unei sume de circa 209.000 euro, acelasi Mercedes G500 4×4² cu doar 5.574 de kilometri la bord a mai pregatit si o pereche de faruri cu tehnologie xenon, un set de jante din aliaj de 22 de inch, discuri de franare cu etriere finisate in rosu - pentru o doza neobsinuita de contrast. Sub capota, un motor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.0 litri - pe benzina, lucreaza alaturi de o cutie in sapte rapoarte, cu numai doua pedale, pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 422 CP.

Mercedes G500 4×4² de vanzare

Mercedes G500 4×4² de vanzare

Mercedes G500 4×4² de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Mercedes G500 4×4² de vanzare
mai multe