A fost candva cel mai ciudat Mercedes de pe strazi. Modelul din 2018 are o garda la sol de aproape jumatate de metru

A fost candva cel mai ciudat Mercedes de pe strazi. Modelul din 2018 are o garda la sol de aproape jumatate de metru
  • A fost candva cel mai ciudat Mercedes de pe strazi
  • Modelul din 2018 are o garda la sol de aproape jumatate de metru
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc, de asemenea, nici puntile pe portale, respectivul model plusand cu trei diferentiale blocabile.

Un exclusivist dealer auto din Carolina de Nord isi intampina clientii - zilele acestea, alaturi de un Mercedes extrem de special si, totodata, de rar. Este vorba, mai exact, despre un exemplar din celebra serie pe nume G550 4×4², care se remarca, in mod special, prin garda la sol neobisnuit de mare - de pana la 450 de milimetri, conform companiei producatoare.

Mercedes G550 4×4² de vanzare

Mercedes G550 4×4² de vanzare

Mercedes G550 4×4² de vanzare

Fabricat in urma cu aproximativ patru ani, urmatorul model se va mai putea lauda - asemeni celorlalte vehicule asamblate de nemti, oarecum inutil de mentionat, si cu un set de anvelope masive, de 37 de inch. Lista atractiilor principale continua - asa cum precizam, de altfel, si anterior, cu trei diferentiale blocabile, plus o pereche de punti pe portale, potrivit anuntului oficial de vanzare.

Oferit in schimbul unei sume de 209.996 de dolari, acelasi Mercedes G550 4×4² cu o caroserie finisata in negru mat beneficiaza - mai mult sau mai putin surprinzator, si de nenumarate detalii exterioare realizate din fibra de carbon. Livrate la interior - de cealalta parte a portierelor, alaturi de multiple elemente din piele, Alcantara si, din nou, fibra de carbon.

Respectivul meniu cuprinde inclusiv un volan multifunctional - cu o parte inferioara plata si un design in patru spite. Plus scaune ventilate, bancheta incalzita, instalatie audio de inalta fidelitate - semnata de specialistii de la Harman Kardon, climatizare cu reglare automata a temperaturii, navigatie cu display color, o trapa cu actionare electrica, cusaturi sub forma de carouri ori contrastante.

Intr-un final, acelasi Mercedes G550 4×4² mai are de anuntat - presupunand cumva ca mai era necesara o astfel de afirmatie, si un motor in opt cilindri, cu o capacitate de 4.0 litri. Cuplata la o cutie automata in sapte rapoarte, unitatea supraalimentata cu doua turbine - pe benzina, va trimite ambelor punti un total sinonim cu 416 CP si 610 Nm.

Mercedes G550 4×4² de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Mercedes G550 4×4² de vanzare
mai multe