A fost candva cel mai ciudat Renault de pe strazi. Modelul din 2009 s-a vandut fara bancheta spate

A fost candva cel mai ciudat Renault de pe strazi. Modelul din 2009 s-a vandut fara bancheta spate
  • A fost candva cel mai ciudat Renault de pe strazi
  • Modelul din 2009 s-a vandut fara bancheta spate
Distribuie pe Facebook

Insotit de un benzinar cu patru cilindri in linie si o capacitate de doi litri, respectivul automobil vine cu 260 de cai la nivelul rotilor fata - dupa cate se mentioneaza in anuntul publicat pe un site de specialitate.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 20 de ani si disponibila - aparent, pana in 2012, cea de-a doua generatie a celebrei masini cunoscute sub numele de Megane si-a intampinat clientii, de-a lungul timpului, intr-un numar considerabil de arome si configuratii. Printre optiunile puse de Renault la dispozitia cumparatorilor s-a regasit, extrem de surprinzator, si o savoare R26.R, comercializata in numai 450 de unitati - potrivit datelor anuntate de Renault la momentul lansarii oficiale.

Renault Megane R26.R de vanzare

Acompaniat de o capota din fibra de carbon, de geamuri din policarbonat si un roll cage montat in locul banchetei spate - printre multe altele, impresionantul vehicul al constructorului din Hexagon cantarea cu 123 de kilograme mai putin comparativ cu varianta RS 230, conform informatiilor oferite, anterior, presei europene.

Despre extrema varianta pe nume R26.R este vorba - oarecum inutil de precizat, si in materialul nostru, unul dintre cele doar zece exemplare dedicate pietei olandeze pornind, recent, in cautarea unei noi case. Asamblat acum circa 13 ani - dupa cum mentionam in titlu, spectaculosul Megane a mai primit, din partea Renault, si frane de dimensiuni generoase, si jante pe 18 inch, si o suspensie special conceputa, un diferential cu alunecare limitata, scaune de la Sabelt si centuri de tip ham.

Caracterizat de un rulaj de circa 123.480 de kilometri, hot-hatch-ul scos, de curand, la vanzare se bucura - la randul sau, de un motor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de doi litri, propulsorul de 230 CP fiind modificat pentru a livra rotilor de la nivelul puntii fata un total de 260 de cai; pretul, deloc mic: 42.498 de euro.

Renault Megane R26.R de vanzare

Renault Megane R26.R de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Renault Megane R26.R de vanzare
mai multe