A fost candva cel mai extravagant Audi de pe strazi. Modelul din 2005 are motor W12 de 6.0 litri si scaune spate individuale

A fost candva cel mai extravagant Audi de pe strazi. Modelul din 2005 are motor W12 de 6.0 litri si scaune spate individuale
  • A fost candva cel mai extravagant Audi de pe strazi
  • Modelul din 2005 are motor W12 de 6.0 litri si scaune spate individuale
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc nu lipsesc insa nici portierele cu functie soft close. Ori sistemul de navigatie cu display retractabil.

Introdus acum mai bine de doua decade si oferit pentru o perioada de aproximativ opt ani, celebrul Audi A8 D3 si-a intampinat clientii - de-a lungul impresionantei sale cariere, intr-un numar considerabil de savori si arome. Printre multiplele optiuni pe care nemtii le-au pus la dispozitia consumatorilor de limuzine de lux regasindu-se - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, si o versiune A8 L W12.

Caracterizat de o lungime de peste cinci metri si un propulsor cu 12 cilindri, aspirat natural, impozantul automobil se putea lauda cu un total de 450 CP, livrat ambelor punti prin intermediul legendarului sistem de tractiune integrala quattro - astfel ca eterna problema a sprintului 0 - 100 km/h isi gasea rezolvarea in mai putin de sase secunde. Masina cu o constructie din aluminiu accelerand mai apoi pana la o viteza maxima limitata la 250 km/h - potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Unul dintre cele mai spectaculoase autoturisme vandute vreodata, acelasi Audi A8 L W12 se bucura, printre multe altele, si de o larga varietate de dotari si echipamente rar intalnite - precum faruri cu tehnologie bi-xenon, portiere cu functie soft close si scaune spate individuale, cu actionare electrica. Elementelor si detaliilor cu pricina, mentionate anterior, alaturandu-li-se si o suspensie adaptiva - pe aer, un sistem de navigatie cu display retractabil etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2023