A fost candva cel mai luxos pick-up de pe strazi. Modelul din 2002 are scaune ventilate, trapa electrica si suspensie pe aer

A fost candva cel mai luxos pick-up de pe strazi. Modelul din 2002 are scaune ventilate, trapa electrica si suspensie pe aer
  • A fost candva cel mai luxos pick-up de pe strazi
  • Modelul din 2002 are scaune ventilate, trapa electrica si suspensie pe aer
Distribuie pe Facebook

Vechiul automobil mai dispune, in plus, si de tapiterie din piele, senzori de parcare si motor V8 de 300 CP.

Cu putin inainte ca versiunea EXT a celebrului Cadillac Escalade sa apuce sa ajunga in showroom-uri si intr-o vreme in care oficialii Mercedes nu concepeau sa vanda - vreodata - un model precum controversatul X-Class, compania Lincoln introducea, pe piata, Blackwood. Un pick-up de lux asamblat pe baza retetei specifice gamei F-150 de la Ford.

Disponibil, la momentul lansarii, in schimbul unei sume minime de peste 50.000 de dolari, vechiul automobil se remarca, la exterior, printr-un design inspirat de SUVul Navigator, principalul element de atractie reprezentandu-l insa - fara niciun dubiu - bena decorata cu lemn fals si aluminiu.

La interior, modelul comercializat sub numele de Lincoln Blackwood isi justifica, pe deplin, titulatura de pick-up de lux, pasagerii fiind rasfatati inclusiv cu o pereche de scaune fata dotate cu functie de incalzire si chiar ventilatie. Din peisaj nu lipsesc - de asemenea - nici climatizarea cu reglare automata a temperaturii, trapa electrica, pielea sau navigatia.

Acelasi automobil cu bena a mai pregatit si o suspensie pneumatica pentru puntea din spate, dar si senzori de parcare spate, pe cand sub capota gamei care, asemeni lui Mercedes X-Classs, s-a dovedit a fi un esec rasunator, se regaseste un motor V8 de 5.4 litri - cu 300 CP livrati rotilor spate.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2021