A fost candva cel mai neobisnuit BMW de pe strazi. Modelul din 2001 are un design retro la exterior si motor de M5 sub capota

A fost candva cel mai neobisnuit BMW de pe strazi. Modelul din 2001 are un design retro la exterior si motor de M5 sub capota
  • A fost candva cel mai neobisnuit BMW de pe strazi
  • Modelul din 2001 are un design retro la exterior si motor de M5 sub capota
Distribuie pe Facebook

Finisat intr-o nuanta metalizata de argintiu, respectivul automobil nu a parcurs decat 33.548 de kilometri pana la momentul de fata.

Lansat pe piata in urma cu mai bine de 20 de ani si produs, aparent, pana in 2003, in doar cateva sute de exemplare, vechiul BMW Z8 a reusit o impresioneze o lume intreaga. Si cum sa nu o faca?

Privit de la exterior la interior, spectaculosul vehicul cu doua portiere si un plafon retractabil se remarca numaidecat prin numeroasele elemente retro ale caroseriei creionate de Henrik Fisker si inspirate, evident, de legendarul 507.

BMW Z8 de vanzare

Stilul retro caracterizeaza, mai mult sau mai putin surprinzator, si reteta intalnita la nivel de cabina, acolo unde pasagerii vor descoperi multiple dotari contemporane. Precum scaune multifunctionale.

Din peisaj nu lipsesc, in cazul de fata, nici aerul conditionat ori instalatia audio de la Harman Kardon, acompaniata de o unitate cu navigatie incorporata, asa cum scot la iveala si fotografiile atasate in anuntul de vanzare de pe internet.

Oferit in schimbul unei sume de circa 197.000 de dolari, urmatorul autoturism are de anuntat, similar celorlalte unitati asamblate, si un motor aspirat cu opt cilindri in V. De 4.9 litri, cu 394 de cai putere.

Fabulosul meniu isi va isi va rasfata viitorul proprietar si cu o transmisie manuala in sase rapoarte, un set de jante pe 18 inch, o pereche de faruri cu xenon si instalatie de spalare, constructie din aluminiu, discuri de franare pentru ambele punti.

BMW Z8 de vanzare

BMW Z8 de vanzare

BMW Z8 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (179) Poze BMW Z8 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2022