A fost candva cel mai opulent coupe de pe strazi. Modelul din 2009 are scaune individuale si motor cu 1.050 Nm

A fost candva cel mai opulent coupe de pe strazi. Modelul din 2009 are scaune individuale si motor cu 1.050 Nm
  • Bentley a lansat modelul Brooklands in anul 2008
  • Opulentul coupe ofera un V8 cu 530 CP si 1.050 Nm
  • Exemplarul din cazul de fata a costat 400.000+ $
Distribuie pe Facebook

In ceea ce priveste pretul de vanzare, ei bine... proprietarul original a platit peste 400.000 de dolari pentru exemplarul finisat intr-o superba nuanta de visiniu.

Unul dintre cele mai opulente coupe-uri lansate vreodata, vechiul Bentley Brooklands stie cum sa impresioneze. Fie ca este vorba despre motorul V8 twin-turbo, cu 530 CP si 1.050 Nm sub capota, sau caroseria in doua portiere, cu al sau design atemporal, modelul lansat pe piata in cursul anului 2008 pare sa reprezinte alegerea ideala a celor care vor sa-si etaleze averea cu multe zerouri.

Un alt element principal de atractie il reprezinta lista ingredientelor ce compun reteta interioare de unde nu lipsesc insertiile de piele fina, accentele de lemn masiv sau cusaturile realizate sub forma de carouri, de exemplu.

Acelasi Bentley Brooklands se mai poate lauda, totodata, si cu patru scaune individuale, care ofera functii de reglare electrica, dar si incalzire, plus... nenumarate ceasuri analog. Totul pentru o ambianta (cat mai) clasica, designerii opulentului coupe preferand sa ascunda, sub diferite ornamente, atat display-ul destinat sistemului de infotainment, cat si unitatea specifica sistemului audio.

Intr-un final, meniul care insoteste exemplarul din cazul de fata, fabricat in cursul anului 2019, se incheie cu o nota de plata de peste 400.000 de dolari - cea originala, actualul pret fiind de "doar" 100.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2020