A fost candva cel mai spectaculos break de pe strazi, insa nu multi isi mai aduc astazi aminte de el. Video

A fost candva cel mai spectaculos break de pe strazi, insa nu multi isi mai aduc astazi aminte de el. Video
  • A fost candva cel mai spectaculos break de pe strazi, insa nu multi isi mai aduc astazi aminte de el
  • Sub capota, un motor V8 cu doua turbine livreaza rotilor pana la 585 de cai putere si 800 de Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un motor V8 cu doua turbine si capacitatea de 5.5 litri livreaza rotilor de pe ambele punti pana la 585 de cai putere. Plus 800 de Newton-Metri.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de un deceniu, cu ocazia Salonului Auto International organizat la Paris in toamna anului 2010, vechiul Mercedes CLS C218 a fost disponibil, la vanzare, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor si cumparatorilor s-a numarat inclusiv o varianta cu caroserie in cinci usi, comercializata sub indicativul... Shooting Brake.

Mult mai stilata, dar, in acelasi timp, putin mai practica decat gama de produse E-Class T-Modell aflata la baza, respectiva masina a oferit o gama extrem de variata de motorizari. Printre care si un benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine uriase pentru 585 CP.

Cunoscut sub numele de 63 AMG S, cel mai performant reprezentant al familiei Mercedes CLS Shooting Brake se putea lauda, totodata, si cu un cuplu maxim de 800 Nm. O cutie automata cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala completau fisa cu specificatii tehnice, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h nu dura decat 3.6 secunde, potrivit informatiilor de la momentul lansarii oficiale.

Distribuie pe Facebook
mai multe