A fost candva cel mai spectaculos coupe de pe strazi, insa nu multi isi mai aduc astazi aminte de el

A fost candva cel mai spectaculos coupe de pe strazi, insa nu multi isi mai aduc astazi aminte de el
  • Un american si-a scos la licitatie vechiul Spyker C8 Laviolette
  • Modelul din 2007 vine cu un motor V8 sub capota
  • Un alt punct de atractie il va reprezenta design-ul exclusivist
Distribuie pe Facebook

Fabricat in cursul anului 2007, acest super-exclusivist Spyker C8 Laviolette a pornit de curand in cautarea unei noi case.

Contrastul generat de albastrul caroseriei si numeroasele componente realizate din aluminiu polisat, portierele cu deschidere verticala sau luneta complet atipica ce desparte motorul V8 de atingerile curiosilor, toate aceste detalii transforma urmatorul Spyker C8 Laviolette intr-un soi de magnet pentru priviri. Vestile bune continua la interior, acolo unde punctul principal de atractie il reprezinta, fara doar si poate, numarul (extrem de) mare de ceasuri de la nivelul plansei de bord.

Nu lipsesc insa din meniu nici insertiile de piele fina, cusaturile realizate sub forma de carouri ori plafonul panoramic, comenzile cu aspect clasic, dar si schimbatorul de viteze cu adevarat unic promitand la randul lor sa atraga numeroase priviri.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, urmatorul Spyker C8 Laviolette se poate lauda cu serviciile unui benzinar aspirat in opt cilindri, de provenienta Audi, cu capacitatea de 4.2 litri si puterea maxima de 400 CP. O cutie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune spate cu diferential de la Drexler completeaza fisa cu specificatii tehnice prezenta in cazul de fata, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze mai mult de 4.5 secunde.

Fabricat in cursul anului 2007, exemplarul cu pricina se mai poate lauda si cu un sasiu, plus o caroserie din aluminiu, cu jante din magneziu pe 19 inch, dar si cu suspensie de tip push-rod, plus discuri de franare de dimensiuni generoase.

Scos de curand la licitatie prin intermediul celebrului site Bring a Trailer, urmatorul Spyker C8 Laviolette a parcurs numai 4.248 de kilometri pana la momentul de fata si se vinde intr-o stare exceptionala, alaturi de toate documentele oferite de producator. Cu aproximativ noua zile si sapte ore ramase pana la finalul licitatiei despre care vorbeam, cea mai mare suma primita de actualul proprietar al superbului automobil cu motor V8 sub capota se ridica la 125.000 de dolari.

Spyker C8 Laviolette de vanzare

Spyker C8 Laviolette de vanzare

Spyker C8 Laviolette de vanzare

Spyker C8 Laviolette de vanzare

Spyker C8 Laviolette de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (104) Poze Spyker C8 Laviolette de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 23 Martie 2020