A fost candva cel mai spectaculos model de la Mercedes, insa nu multi isi mai aduc aminte astazi de el. VIDEO

A fost candva cel mai spectaculos model de la Mercedes, insa nu multi isi mai aduc aminte astazi de el. VIDEO
  • Primul automobil de sine statator al diviziei Mercedes-AMG a debutat oficial in toamna anului 2009
  • Vechiul SLS AMG a fost disponibil la vanzare in diferite versiuni si configuratii
  • Modelul Black Series a primit in compartimentul motor un V8 aspirat de 6.2 litri si 631 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Produs intr-o serie limitata la doar 150 de exemplare, vechiul SLS AMG Black Series gazduia in compartimentul motor o unitate V8 de 6.2 litri si 631 CP.

Anuntat cu surle si trambite acum mai bine de un deceniu, chiar in toamna anului 2009, primul automobil de sine statator al diviziei Mercedes-AMG a fost disponibil la vanzare in diferite versiuni si configuratii. Comercializat alaturi de indicativul Black Series...

... varful vechii game SLS AMG gazduia in compartimentul motor o motorizare aspirata cu opt cilindri in V, de 6.208 centimetri cubi si putin peste 630 de cai putere.

Pachetul tehnic propus de candva cel mai spectaculos model al companiei din Stuttgart continua cu o cutie automata in sapte rapoarte si un sistem de tractiune spate. Astfel, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realiza in aproximativ 3.6 secunde.

Din punct de vedere estetic, vechiul Mercedes SLS AMG Black Series nu are deloc putine in comun cu un automobil de curse, mai ales la nivel de departament exterior.

In timp ce spoilerul fata cu flaps-uri incluse, aripile laterale supradimensionate sau eleronul reglabil de la nivelul portbagajului se numara printre principalele atractii ale caroseriei, interiorul scoate la iveala numeroase accente de carbon. Plus scaune racing.

Meniul specific vechiului varf al gamei SLS AMG se incheie cu productia limitata la doar 150 de exemplare, astfel ca nota de plata... ei bine, aparent s-a triplat de-a lungul anilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe