A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2006 are motor de Lamborghini

A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2006 are motor de Lamborghini
  • A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi
  • Modelul din 2006 are motor de Lamborghini
Distribuie pe Facebook

Numarul de magie continua cu un sistem avansat de tractiune integrala. De unde si valori demne de un supercar.

Disponibila vreme de aproximativ noua ani - in perioada 2004 - 2012, cea de-a treia generatie a exclusivistei familii comercializate de compania Audi sub denumirea A6 si-a intampinat, de-a lungul glorioasei cariere, cumparatorii in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de celebrul producator auto cu sediul in Ingolstadt, Germania la dispozitia clientilor cu dare de mana avand sa isi faca loc si o varianta de performanta pe nume Audi S6 - oferita in compania unui propulsor aspirat in zece cilindri, cu capacitate de 5.2 litri, pe benzina, sinonim cu un total de 435 de cai putere, plus 540 de Newton-Metri, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Lista atractiilor principale cuprinde, mai mult ori mai putin surprinzator, inclusiv un sistem inteligent de tractiune integrala - astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in 5.2 secunde, pe cand viteza de top a fost limitata electronic la pragul de 250 de kilometri pe ora. Prin urmare, din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi, glumi sau exagera cu absolut nimic, nici discurile de franare masive - de pana la 385 de milimetri.

Cea de-a treia generatie a sportivei S6 reprezinta - totodata, si subiectul principal al acestui material, un asemenea exemplar pornind, chiar pe parcursul zilelor trecute, in cautarea unei noi case. Caracterizat de un rulaj de 4.877 de kilometri, respectivul vehicul - asamblat acum mai bine de 15 ani, se remarca, la nivelul departamentului exterior, in special prin caroseria finisata intr-o nuanta clasica, de negru, cu diferite piese restilizate pentru o doza extra de agresivitate vizuala, precum spoilerele fata si spate, grila radiatorului, pragurile laterale, evacuarea, in echipare, dar nici jantele unice, in cinci spite, confectionate din aliaj, nu vor trece intocmai neobservate.

Spectacolul continua cu multiple dotari demne de enumerat - dupa cum este cazul si cazul farurilor cu tehnologie bi-xenon, scaunelor actionate electric, cu functie de incalzire, ornamentelor sculptate din fibra de carbon. Nota de plata de circa 31.000 de dolari a masinii cu patru portiere si valori de supercar se mai traduce prin volan sport, cu padele pentru schimbarea treptelor de viteza, tapiterie realizata din piele, vitezometru gradat pana la nici mai mult, nici mai putin de 300 de kilometri pe ora, climatizare automata - cu reglare pe doua zone.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (191) Poze Audi S6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2024