A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2007 are motor de Lamborghini

A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi. Modelul din 2007 are motor de Lamborghini
  • A fost candva cel mai spectaculos sedan de pe strazi
  • Modelul din 2007 are motor de Lamborghini
Distribuie pe Facebook

Oferit in schimbul unei sume de aproape 31.000 de dolari, exemplarul cu pricina pluseaza cu o instalatie de climatizare cu reglare automata. Si un sistem avansat de tractiune integrala, oarecum inutil de adaugat.

Un exclusivist dealer auto din Wisconsin isi intampina clientii - in aceste zile, alaturi de un model extrem de special si, totodata, de rar. Respectiva companie americana fiind - mai precis, gazda unui spectaculos Audi S6 produs in urma cu circa 17 ani.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Insotit de o nota de plata ce rimeaza cu 31.000 de dolari, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, sedanul in cauza impresioneaza - desigur, prin unitatea pe care o gazduieste sub capota. Un V10 cu o capacitate cilindrica de 5.2 litri, de provenienta Gallardo - conceput pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 435 de cai putere si 540 de Newton-Metri, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic.

Numarul de magie continua - mai mult ori mai putin surprinzator, cu diferite detalii si elemente redesenate pentru o doza extra de agresivitate vizuala. Precum prizele supradimensionate de aer caracteristice spoilerului fata - printre altele.

Acelasi exemplar cu pretul de vanzare de aproape 31.000 de dolari se va mai putea lauda - totodata, si cu jante din aliaj de dimensiuni generoase sau un spoiler spate cu o evacuare cvadrupla in echipare. Lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o dotare extrem de generoasa - compusa si din faruri cu tehnologie xenon, o trapa actionata electric, scaune incalzite, climatizare automata, tapiterie din piele, sistem de navigatie acompaniat de un display color, instalatie audio de inalta fidelitate.

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Audi S6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (192) Poze Audi S6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2024